0 0
Trompete cu Vanilie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
Aluat
25 g drojdie proaspătă
1 lingură zahăr
200 ml lapte călduț
350 g Schär Mix C
1 linguriță gumă de guar
1/2 linguriță sare
1 pliculeț zahăr vanilinat
1/2 lime coajă
1 ou
65 g unt topit
Cremă
250 ml lapte
1/2 păstaie de vanilie
3 gălbenușuri de ou
70 g zahăr
1/2 linguriță sare
30 g Schär Mix C
Sirop
200 ml apă
3 lingurițe zahăr
Pentru presărare
zahăr pudră cernut,

Informații nutriționale

183
Calorii
2.9 g
Grăsime
34.9
Carbo
5.1 g
proteine

Trompete cu Vanilie

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Un miros divin va învălui întreaga bucătărie în timp ce veți coaceți aceste trompete delicioase. Dacă căutați o rețetă senzațională cu care să vă impresionați familia și prietenii, atunci aceasta este!

  • 55 mins
  • Servește 6
  • Mediu

Ingrediente

  • Aluat

  • Cremă

  • Sirop

  • Pentru presărare

Indicații

Distribuie

Pentru a începe această rețetă de trompete fara gluten cu vanilie, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Pași

1
Gata

Se combină drojdia, zahărul și laptele călduț într-un recipient, lăsând-o să fermenteze timp de 10 minute. Cerneți făina și guma de guar într-un bol, adăugați sarea și zahărul vanilat, amestecând. Se rade limeul, se sparge oul și se toarnă în amestecul de lapte, amestecând cu o lingură de lemn.

2
Gata

Se frământă aluatul până când începe să se țină, apoi se toarnă untul topit. Se mai presară făină peste aluat dacă este prea lipicios, apoi se transferă pe o suprafață de lucru tapetată cu făină și se frământă până când devine moale și neted. Se modelează aluatul într-o bilă, se acoperă cu folie alimentară și se lăsă într-un loc călduț timp de 30 de minute.

3
Gata

Pentru sirop, se amestecă apa clocotită cu zahărul într-un bol mic. Se presară făină pe suprafața de lucru și se întinde jumătate din aluat pe ea, întinzându- l până la o grosime de 3 mm. Folosiți un cuțit pentru a tăia aluatul în fâșii lungi de 10 cm. Se rulează aluatul în jurul conurilor de metal și se transferă într-o tavă mare cu hârtie de copt

4
Gata

Se ung trompetele cu sirop de zahăr și se acoperă cu nucă măcinată sau fulgi de migdale (opțional). Se lasă în repaus pentru 15 minute pentru a crește, apoi se pun în cuptor timp de 15-20 de minute, întorcându- le constant.

5
Gata

Se încălzește laptele cu păstaia de vanilie răzuită. Se separă 3 ouă. Se bat gălbenușurile cu zahărul și sarea într-un castron, apoi se încorporează făina. Se combină treptat acest amestec în oală, amestecând constant până când se formează o cremă groasă. Se lasă la răcit și se umplu trompetele. Acoperiți-le cu zahăr pudră.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

Gluten free eclair on a plate, topped with melted chocolate
Anterior
Eclere de vanilie
A top down view of multiple gluten free raffaello balls, on a grey plate, surrounded by dried raspberries
următoarea
Bomboane cu Cocos
Gluten free eclair on a plate, topped with melted chocolate
Anterior
Eclere de vanilie
A top down view of multiple gluten free raffaello balls, on a grey plate, surrounded by dried raspberries
următoarea
Bomboane cu Cocos