0 0
Chec marmorat

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
125 g zahăr
1 pliculeț zahăr vanilinat
3 ouă
200 g smântână
70 ml lapte
125 g unt tăiat în cuburi, plus extra pentru uns
175 g Schär Mix C
1 lingură gumă de guar
1 linguriță bicarbonat de sodiu
praf de copt
1/2 lingură cacao
1 lingură lapte
Pentru decor
cernut, zahăr pudră
căpșuni, afine și măceșe mix de fructe

Informații nutriționale

562 kcal
Calorii
27.9 g
grăsimi
68.3 g
Carbo
12.2 g
proteine

Chec marmorat

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Cine spune că marmura este doar pentru blaturile de bucătărie? În combinația de cacao și aluat pufos se ascunde o adevărată capodoperă.

  • 65 min
  • Servește 5
  • Mediu

Ingrediente

  • Pentru decor

Indicații

Distribuie

Pentru a începe aceasta reteta de chec mamorat fara gluten, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Pași

1
Gata

Bateți zahărul obișnuit și cel vanilinat cu ouăle într-un castron timp de 1 minut sau până când devin spumoase. Adăugați smântâna și laptele, amestecați folosind un tel, apoi un mixer pentru a le încorpora. Treptat, încorporați untul și bateți amestecul timp de 2 minute.

2
Gata

Se preîncălzește cuptorul la 180 °C și se unge forma rotundă de chec cu unt. Într-un alt bol, se cerne făina, guma de guar, bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Încorporați treptat amestecul inițial și amestecați cu mixerul.

3
Gata

Se toarnă jumătate din amestec în formă, apoi adăugați cacaua și o lingură de lapte peste jumătatea rămasă, amestecând. Când cacaua este încorporată, turnați-o în formă. Se amestecă cele 2 amestecuri cu o furculiță, pentru a crea un model de marmură.

4
Gata

Se coace timp de 45 de minute și după ce se răcește se va cerne zahărul pudră peste chec. Se servește cu un amestec de fructe.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A front view of an easy gluten free cheesecake, that is burned on purpose to create a very unique flavour
Anterior
Cheesecake ars
A top down view of multiple types of
următoarea
Poale-n brâu
A front view of an easy gluten free cheesecake, that is burned on purpose to create a very unique flavour
Anterior
Cheesecake ars
A top down view of multiple types of
următoarea
Poale-n brâu

Adaugă-ți comentariul