Ingrediente
-
10 g drojdie uscată
-
300 ml lapte călduț
-
450 g Schär Mix C
-
1 lingură gumă de guar
-
50 g unt
-
2 gălbenușuri de ou
-
60 g zahăr
-
1 linguriță sare
-
1 lingură coajă de lămâie
-
Umplutură
-
500 g brânză de vacisau brânză ricotta
-
2 ml extract de vanilie
-
50 g amidon de porumb
-
2 ouă
-
1 lingură coajă de lămâie
-
100 g zahăr
-
150 g stafide
-
Pentru uns
-
1 ou
-
1 lingură lapte
-
cernut, zahăr pudră
Indicații
Pentru a începe aceasta reteta de poale-n brau fara gluten, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Pași
1
Gata
|
Într-un bol mare se combină drojdia, laptele călduț și 100 de grame de făină cernută. Se amestecă cu o lingură de lemn și se lasă la fermentat timp de 10 minute. Se cerne restul din făină și guma de guar, se adaugă untul, gălbenușurile, zahărul, sarea și coaja de lămâie. Se frământă aluatul timp de aproximativ 5 minute, adăugând mai multă făină dacă este necesar. Formați o bilă, acoperiți aluatul și lăsați-l să crească într-un loc călduț timp de 1 oră sau până se dublează. |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|