0 0
Mix de făină fără gluten de patiserie

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
300 g făină de orez
250 g făină de orez brun
100 g fâină de porumb
50 g făină de linte
150 g amidon de tapioca
100 g amidon de porumb
30 g amidon de cartof
10 g pectină
10 g gumă de guar

Informații nutriționale

336.8 g
Calorii
1.65 g
Grăsime
88.69 g
Carbo
8.67 g
proteine

Mix de făină fără gluten de patiserie

Caracteristici
  • fără gluten
  • vegan
Bucătărie:

După numeroase încercări, suntem încântați să anunțăm că am lansat în sfârșit propriul noastru mix de făină de patiserie!

  • 15 min
  • Servește 8
  • Ușor

Ingrediente

Indicații

Distribuie

Pentru acest amestec de făină fără gluten, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

Pași

1
Gata

Într-un bol mare, amestecați făina de orez albă și brună, alături de cea de porumb și linte. Apoi, adăugați amidonul de tapioca, amidonul de porumb și cel de cartofi, urmate de pectină și guma de guar.

2
Gata

Începeți prin a amesteca compoziția cu un tel, apoi folosiți o spatulă pentru a împinge făina dinspre margini spre centrul bolului. Repetați procesul timp de 1-2 minute, până când aceasta este uniform combinată.

3
Gata

Depozitați într-un recipient ermetic timp de până la 6 luni sau în funcție de datele de expirare ale fiecărui ingredient utilizat în amestec.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A top down view of a cheese roll, cut into 5 slices
Anterior
Rulou de brânză
următoarea
Scones cu afine
A top down view of a cheese roll, cut into 5 slices
Anterior
Rulou de brânză
următoarea
Scones cu afine

Adaugă-ți comentariul