Ingrediente
-
400 g Schar Mix B
-
1 lingură miere
-
150 ml apă călduță
-
150 ml lapte călduț
-
25 g drojdie proaspătă
-
1 lingură gumă de guar
-
1 & 1/2 linguriță sare
-
1 linguriță unt
-
3 linguri ulei de floarea soarelui
-
300 ml apă fiartă
-
4 linguri bicarbonat de sodiu
-
fulgi sare de mare
-
20 g semințe de susanși semințe de mac
Indicații
Pentru a începe aceasta reteta de covrigi bavarezi fara gluten, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Se adaugă sarea, untul și uleiul. Se frământă timp de 10 minute până când compoziția devine omogenă și moale, adăugând mai multă făină dacă aluatul este prea lipicios. Formați o bilă și transferați-o într-un castron uns cu ulei, pe care trebuie să-l acoperiți cu folie de plastic și să-l lăsați într-un loc călduț timp de 1 oră sau până când își dublează volumul. |
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|