1 0
Mini Baghete

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
1 lingură zahăr
50 g drojdie proaspătă
350 ml apă călduță
480 g Schar Mix B
1 lingură gumă de guar
1 & 1/2 linguriță sare
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 gălbenuș de ou bătut

Informații nutriționale

260 kcal
Calorii
5.4 g
grăsimi
26 g
Carbo
8.4 g
proteine

Mini Baghete

Caracteristici
  • fără gluten
  • vegan
Bucătărie:

Făcute din cele mai simple ingrediente, aceste baghete fara gluten sunt perfecte pentru o gustare rapidă sau o masă ușoară. În plus, sunt atât de delicioase încât nici măcar nu veți ști că sunt fara gluten!

  • 40 min
  • Servește 4
  • Ușor

Ingrediente

Indicații

Distribuie

Pentru a face aceste baghete fara gluten aveți nevoie de următoarele ingrediente:

5 ingrediente pregătite pentru o reteta de baghete fara gluten

Pași

1
Gata

Adăugați zahărul într-un bol, presărați drojdia și turnați apa călduță. Cerneți făina și guma de guar în castron, adăugând sarea și treptat uleiul.

2
Gata

Frământați aluatul cu mâna timp de aproximativ 10 minute și formați un aluat pufos și maleabil. Se acoperă cu folie alimentară sau cu un prosop de bucătărie și se lasă la dospit într-un loc călduț timp de 30 de minute.

3
Gata

Se întinde hârtia de copt într-o tavă și se preîncălzește cuptorul la 250 °C. Se răstoarnă aluatul pe o suprafață presărată cu făină și se împarte în 8 bucăți. Umeziți-vă degetele și formați 8 baghete mici de aproximativ 10 cm.

4
Gata

Feliați ușor suprafața baghetelor de 3 ori cu un cuțit și ungeți-le cu gălbenușul bătut. Se introduc în cuptor pe grătarul din mijloc și se coc timp de 18-20 de minute.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

Gluten Free Olive Rolls on a plate
următoarea
Chifle cu măsline
Gluten Free Olive Rolls on a plate
următoarea
Chifle cu măsline

Adaugă-ți comentariul