0 0
Tort de capsuni

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
100 g Schär Mix C
1 lingură gumă de guar
80 g amidon de porumb
1 pliculeț praf de copt
80 g zahăr
1 pliculeț zahăr vanilinat
120 g unt
4 ouă
Topping
250 g căpșuni tăiate mărunt
50 g zahăr
1 linguriță amidon de porumb
1 pliculeț gelatină
4 linguri apă
200 g smântână
Pentru decorat
125 g mix de fructe congelate
1 pliculeț gelatină
2 linguri frișcă lichidă
400 g smântână
1 lingură zahăr
12 căpșuni tăiate pe jumătate
frișcă la tub
rasa, ciocolată

Informații nutriționale

443 kcal
Calorii
28.9 g
grăsimi
45.3 g
Carbo
3.6 g
proteine

Tort de capsuni

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Preparat cu căpșuni proaspete și un blat ușor și pufos, acest desert este la fel de aspectuos pe cât este de gustos!

  • 45 min
  • Servește 8
  • Mediu

Ingrediente

  • Topping

  • Pentru decorat

Indicații

Distribuie

To get started with this gluten free strawberry cake recipe, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Preîncălziți cuptorul la 160 °C. Se cerne făina, guma de guar, amidonul de porumb și praful de copt într- un castron mare, apoi se adaugă zahărul obișnuit și cel vanilinat, untul și ouăle. Se bat cu ajutorul unui mixer până când se incorporează toate ingredientele.

2
Gata

Turnați amestecul într-o formă de tort cu bază detașabilă și puneți o hârtie de copt în ea. Se coace timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, fără aluat prins de ea. Între timp, adăugați căpșunile tocate și zahărul într-o oală mică la foc mediu, fierbeți pentru câteva minute, înainte de a adăuga amidonul de porumb, gelatina și apa.

3
Gata

Se amestecă constant timp de 3-4 minute, se oprește focul și se lasă în repaus timp de 5 minute, apoi se adaugă smântâna în amestec. Când blatul s-a răcit, se taie pe jumătate pe orizontală. Se amestecă fructele cu gelatina și smântâna lichidă într-o oală mică, la foc mediu, amestecând constant până când gelatina s-a dizolvat.

4
Gata

Într-un castron separat, combinați smântâna cu zahărul. Se taie partea de sus a prăjiturii, se întinde amestecul de căpșuni pe jumătatea inferioară, și se pune înapoi stratul superior, peste care trebuie să întindeți amestecul de smântână, nivelându-l.

5
Gata

Decorați cu frișcă, într-o formă circulară, partea de sus a prăjiturii, iar cercul se umple cu amestecul de fructe și gelatină, apoi se pun căpșunile și ciocolata rasă. Se ține în frigider timp de 2 ore.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

3 slices of Gluten free Jam Cake stacked on top of each other, with a broken cacao topping that is dripping over the cake
Anterior
Prăjitură cu gem
A close up view of one of the simplest Gluten free holiday desserts, some crackers topped with dried fruits and coconut flakes
următoarea
Biscuiți de Crăciun
3 slices of Gluten free Jam Cake stacked on top of each other, with a broken cacao topping that is dripping over the cake
Anterior
Prăjitură cu gem
A close up view of one of the simplest Gluten free holiday desserts, some crackers topped with dried fruits and coconut flakes
următoarea
Biscuiți de Crăciun

Adaugă-ți comentariul