0 0
Tocană de porc

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
Tocană
1 ardei roșu tăiate mărunt
8 ciuperci tăiate mărunt
5 cârnați semi-afumați tăiați în cuburi de 1 cm
1.8 kg fleică de porc
2 lingurițe sare
2 lingurițe piper
1 lingură chimen
260 g ori 1 conservă roșii tăiate mărunt
1 legătură pătrunjel tăiate mărunt
Garnitură
3 cartofi
2 zucchini tăiați în feli
1 linguriță mărar proaspăt tocat
10 g ricotta salata

Informații nutriționale

462 kcal
Calorii
13.5 g
grăsimi
17.8 g
Carbo
65.7 g
proteine

Tocană de porc

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Ai nevoie de o îmbrățișare caldă într-un bol? Nu căuta mai departe decât tocana noastră de porc! Gătită lent până la perfecțiune, această tocană hrănitoare este plină de carne de porc suculentă, legume proaspete și un bulion aromat care te va încălzi din interior. Este felul de mâncare perfect pentru serile răcoroase sau când îți dorești o mâncare confortabilă.

  • 65 min
  • Servește 8
  • Ușor

Ingrediente

  • Tocană

  • Garnitură

Indicații

Distribuie

Pentru a începe aceasta reteta de tocanita de porc, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Pași

1
Gata

Se toacă legumele, se taie cârnații în bucățele de 1 cm și fleica de porc în cuburi de 2,5 cm.

2
Gata

Se încălzește o tigaie mare la foc mediu și se adaugă cuburile de carne de porc. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă cu un capac și se gătesc timp de 15-20 minute, amestecând din când în când. Se presară chimionul apoi se adăugă cârnații, ciupercile și ardeii.

3
Gata

Se taie cartofii pe verticală în două treimi și se introduc feliile de zucchini în spațiile libere. Se coc timp de 30 de minute la 180 °C și, cu 5 minute înainte ca aceștia să fie gata, se presară mărarul tocat și brânza ricotta rasă.

4
Gata

Adăugați roșiile tocate și pătrunjelul în tigaie, lăsând-o să fiarbă la foc mic pentru încă 30 de minute. Tocănița va fi gata după aproximativ 45-50 de minute, sau când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat. Se servește caldă, împreună cu garnitura.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A top down view of a ready to be served lamb steak, topped with baked cherry tomatoes, asparagus, carrot disks and edible flowers
Anterior
Biftec de Miel
A top down view of a quinoa salad, served with chopped cherry tomatoes, spring onions, cucumbers and fried almonds
următoarea
Salată de Quinoa
A top down view of a ready to be served lamb steak, topped with baked cherry tomatoes, asparagus, carrot disks and edible flowers
Anterior
Biftec de Miel
A top down view of a quinoa salad, served with chopped cherry tomatoes, spring onions, cucumbers and fried almonds
următoarea
Salată de Quinoa

Adaugă-ți comentariul