Ingrediente
-
220 g Schär Mix C
-
1 linguriță gumă de guar
-
1 ouplus 1 gălbenus
-
90 g unt
-
60 g zahăr
-
1/2 linguriță sare
-
Umplutură
-
2 ouă
-
500 g brânză ricottasau altă brânză dulce
-
85 g zahăr
-
1/2 linguriță sare
-
coaja și zeama unei lămâi lămâie
-
1 lingură amidon de porumb
-
6 mere
-
10 g untpentru uns
Indicații
Pentru a începe aceasta reteta de tarta cu mere fara gluten, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Se separă 2 ouă și se bat albușurile într-un bol până când se formează vârfuri lucioase. Într-un alt bol, adăugați brânza dulce, zahărul, sarea, coaja și sucul de la lămâie. Bateți până când se amestecă, apoi se adaugă gălbenușurile și treptat se încorporează albușurile. Adăugați amidonul de porumb și amestecați. |
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|