0 0
Tăiței cu nucă

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
300 g noodles fără gluten
100 g zahăr
15 g margarină sau unt
150 g nuci măcinate
1 linguriță scorțișoară
30 g stafide
30 g merișoare

Informații nutriționale

462 kcal
Calorii
25.3 g
grăsimi
54.5 g
Carbo
10 g
proteine

Tăiței cu nucă

Caracteristici
  • fără gluten
  • vegan
Bucătărie:

Fiți pregătiți să vă explodeze papilele gustative cu noua noastră rețetă de tăiței dulci! Indiferent dacă sunteți în căutarea unui gustări rapide sau a unei mese sățioase, această rețetă va satisface cu siguranță orice poftă.

  • 20 min
  • Servește 8
  • Ușor

Ingrediente

Indicații

Distribuie

Pentru a începe aceasta reteta de taitei dulci aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Pași

1
Gata

Fierbeți tăițeii într-o cratiță cu apă clocotită timp de 2-3 minute, sau conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până când se înmoaie. Scurgeți-i și clătiți-i timp de 30 de secunde sub apă rece.

2
Gata

Transferați tăițeii într-un wok, adăugând zahărul și margarina sau alternativele. Se amestecă în mod constant folosind un clește de bucătărie.

3
Gata

Adăugați nucile măcinate, scorțișoara, stafidele și afinele, încorporându-le. Se împart în 4 farfurii și se servesc imediat.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A side angle view
Anterior
Prăjitură cu nucă
A top down view of many gluten free mini pies, some sliced and some intact, ready to be consumed
următoarea
Pachețele cu brânză
A side angle view
Anterior
Prăjitură cu nucă
A top down view of many gluten free mini pies, some sliced and some intact, ready to be consumed
următoarea
Pachețele cu brânză

Adaugă-ți comentariul