0 0
Supă cremă de ciuperci

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
Supa
3 L apă
2 cartofi tăiat cubulețe
1 ceapă tăiate mărunt
1/2 țelină apio tăiate mărunt
2 morcovi tăiate mărunt
800 g ciuperci tăiate mărunt
3 lingurițe sare
3 lingurițe piper
1 linguriță pasta de tomate
50 ml cremă de gătit vegană
Crutoane
3 felii pâine fără gluten
3 linguri ulei de măsline
1 linguriță sare
1 linguriță piper

Informații nutriționale

214 kcal
Calorii
8.8 g
grăsimi
30.3 g
Carbo
7.7 g
proteine

Supă cremă de ciuperci

Caracteristici
  • fără gluten
  • vegan
Bucătărie:

Cu ciuperci proaspete și un amestec bogat de cremă și condimente, această supă este o alegere delicioasă și sănătoasă. Textura ei cremoasă și gustul său bogat se vor potrivi perfect unei seri liniștite sau unui prânz ușor. Este ușor de pregătit și este garantată să vă satisfacă papilele gustative.

  • 60 min
  • Servește 6
  • Mediu

Ingrediente

  • Supa

  • Crutoane

Indicații

Distribuie

To get started with this mushroom soup recipe, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Se toarnă apa în vasul mare de fiert la foc mediu și se adaugă cartofii, ceapa, țelina, morcovii și ciupercile. Se amestecă și se condimentează cu sare și piper, apoi adăugați pasta de tomate și frunzele de busuioc. Se acoperă și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 25 de minute.

2
Gata

Transferați legumele într-un robot de bucătărie sau blender, păstrând 400 ml de apă fiartă. Adăugați aproximativ 150 ml din ea la legume și blenduiți timp de 2-3 minute sau până când compoziția devine foarte omogenă.

3
Gata

Pentru a face crutoanele, se taie pâinea feliată în cubulețe. Se transferă într-un bol și se amestecă cu ulei de măsline, sare și piper. Întindeți- le pe o tavă cu hârtie de copt și coaceți-le la 180 °C timp de 10-15 minute sau până când devin crocante.

4
Gata

Întoarceți legumele în oală și încălziți fără să dați în clocot. Adăugați treptat restul de apa fiartă și se combină folosind un mixer vertical. Gustați de sare și piper și turnați smântâna de gătit. Fierbeți până când aceasta s-a încorporat complet. Se toarnă supa în boluri și se servește fiecare porție acoperită cu crutoane și cu panseluțe (opțional).

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A top down view of 2 quesadillas, sliced in half, served with the smoked sausages mixture and surrounded by the guacamole sauce
Anterior
Quesadilla cu carnati
A front view of 8 fried chicken nuggets, one sliced in half, served with 2 sauces
următoarea
Nuggets de pui
A top down view of 2 quesadillas, sliced in half, served with the smoked sausages mixture and surrounded by the guacamole sauce
Anterior
Quesadilla cu carnati
A front view of 8 fried chicken nuggets, one sliced in half, served with 2 sauces
următoarea
Nuggets de pui