1 0
Salată de Quinoa

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
20 g fulgi de migdale
1/2 castravete
10 roșii cherry tăiate pe jumătate
2 ceapă verde tăiate mărunt
20 g stafide
200 g quinoa
1 linguriță sare
1 linguriță piper
1/2 lime doar sucul
1/2 legătură pătrunjel tăiate mărunt
1 lingură ulei de măsline

Informații nutriționale

463 kcal
Calorii
14.4 g
grăsimi
64.9 g
Carbo
15.7 g
proteine

Salată de Quinoa

Caracteristici
  • fără gluten
  • vegan
Bucătărie:

Făcută cu quinoa și legume proaspete, această salată este delicioasă și satisfăcătoare, perfectă pentru orice moment al zilei. Adaugă niște pui sau creveți la grătar pentru mai multe proteine, și avocado sau brânză feta pentru un gust mai intens.

  • 15 mins
  • Servește 2
  • Ușor

Ingrediente

Indicații

Distribuie

To get started with this quinoa salad, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Prăjiți fulgii de migdale într-o tigaie până când devin aurii.

2
Gata

Se curăță castravetele de coajă și se tăie pe jumătate, pe verticală. Îndepărtați semințele cu o linguriță și apoi tăiați fiecare parte în bucăți mici.

3
Gata

Într-un bol, se amestecă bucățile de castravete, roșiile, ceapa verde, stafidele, fulgii de migdale, pătrunjelul tocat și quinoa fiartă, combinându- le ușor cu degetele. Se asezonează cu sare, piper și se adaugă sucul de lime și uleiul de măsline.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A front view of a delicious pork stew, served with a baked sliced potato in the middle, that has some zucchini slices in the cracks
Anterior
Tocană de porc
A front upper view
următoarea
Chipsuri cu Sos de Iaurt
A front view of a delicious pork stew, served with a baked sliced potato in the middle, that has some zucchini slices in the cracks
Anterior
Tocană de porc
A front upper view
următoarea
Chipsuri cu Sos de Iaurt