0 0
Ciocolată reinterpretată

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
400 g ciocolată
100 g unt
4 linguri sirop simplu
1 linguriță coajă de portocală
15 g pudră de roșcove
100 g biscuiti fara gluten
50 g caise
30 g migdale
30 g stafide
Pentru servit
1 banană amestecata cu un strop de colorant alimentar verde

Informații nutriționale

247 kcal
Calorii
14.9 g
grăsimi
26.5 g
Carbo
2.7 g
proteine

Ciocolată reinterpretată

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Făcute cu ciocolată și biscuiți fără gluten, migdale crocante și caise uscate, aceste delicii aduc o explozie de arome la fiecare mușcătură.

  • 15 min
  • Servește 8
  • Ușor

Ingrediente

  • Pentru servit

Indicații

Distribuie

To get started with this quick chocolate salami, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Se topește ciocolata, untul și siropul simplu în un bol termorezistent, la bain-marie. Se amestecă ocazional, asigurându-vă că partea de jos a bolului nu atinge apa.

2
Gata

Se încorporează coaja de portocală, pudra de roșcove, biscuiții, caisele, migdalele și stafidele. Se amestecă timp de 1 minut și se oprește focul.

3
Gata

Așezați o folie alimentară mare pe suprafața de lucru și transferați amestecul în mijlocul acesteia. Se rulează de sus în jos, se răsucesc marginile și se rulează ușor pe blat, creând o formă circulară.

4
Gata

Se ține la frigider timp de 2-3 ore. Se servește tăiat în felii. Pentru sos (opțional), se mixează o banană și se adăugă o picătură de colorant alimentar verde în robotul de bucătărie sau în blender.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A close up of 3 slices of a gluten free dessert, that are served on a plate and topped with icing sugar
Anterior
Prăjitură tropicală
A side angle view
următoarea
Prăjitură cu nucă
A close up of 3 slices of a gluten free dessert, that are served on a plate and topped with icing sugar
Anterior
Prăjitură tropicală
A side angle view
următoarea
Prăjitură cu nucă

Adaugă-ți comentariul