0 0
Rulouri de spanac cu brânză cremoasă

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
200 g baby spanac
170 g șuncă
3 ouă separate
300 g brânză tartinabilă
30 ml lapte
100 g făină fără gluten
30 ml ulei de floarea soarelui
1 linguriță sare
1/2 linguriță praf de copt

Informații nutriționale

438
Calorii
32.6 g
Grăsime
20.3 g
Carbo
16.9
proteine

Rulouri de spanac cu brânză cremoasă

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

O delicioasă combinație de prospețime și cremozitate, aceste rulouri de spanac cu brânză tartinabilă reprezintă o gustare sărată, care satisface atât gustul, cât și nevoile nutriționale.

  • 35 min
  • Servește 5
  • Mediu

Ingrediente

Indicații

Distribuie

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente pentru aceste rulouri de spanac cu brânză cremoasă:

Pași

1
Gata

Adaugați baby spanacul într-un robot de bucătarie, împreună cu galbenușurile, laptele și uleiul. Blenduiți-le până la omogenizare și apoi transferați compoziția într-un castron.

2
Gata

Într-un castron separat, turnați albușurile, adăugați sarea și bateți cu un mixer până obțineți vârfuri ferme.

3
Gata

Adăugați treptat albușurile bătute peste amestecul de spanac, apoi cerneți făina și praful de copt. Așezați o foaie de copt într-o tavă și turnați amestecul. Nivelați compoziția și loviți ușor tava de suprafața de lucru pentru a elimina orice bule de aer. Coaceți timp de 15 minute la 160°C.

4
Gata

Imediat ce scoateți aluatul din cuptor, începeți să-l rulați de la marginea mai mare, ajutându-vă hârtia de copt. Lăsați-l să se răcească timp de 10-15 minute, desfășurați-l, întindeți brânza tartinabilă pe întreaga suprafață, apoi așezați bucățile de șuncă. Utilizați aceeași procedură pentru a-l rula din nou, apoi introduceți-l în frigider pentru 2-3 ore.

5
Gata

Tăiați-l în felii de grosime uniformă și serviți-l rece.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

Anterior
Praline
următoarea
Turtă dulce
Anterior
Praline
următoarea
Turtă dulce

Adaugă-ți comentariul