Ingrediente
-
200 g baby spanac
-
170 g șuncă
-
3 ouăseparate
-
300 g brânză tartinabilă
-
30 ml lapte
-
100 g făină fără gluten
-
30 ml ulei de floarea soarelui
-
1 linguriță sare
-
1/2 linguriță praf de copt
Indicații
Veți avea nevoie de următoarele ingrediente pentru aceste rulouri de spanac cu brânză cremoasă:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
Imediat ce scoateți aluatul din cuptor, începeți să-l rulați de la marginea mai mare, ajutându-vă hârtia de copt. Lăsați-l să se răcească timp de 10-15 minute, desfășurați-l, întindeți brânza tartinabilă pe întreaga suprafață, apoi așezați bucățile de șuncă. Utilizați aceeași procedură pentru a-l rula din nou, apoi introduceți-l în frigider pentru 2-3 ore. |
5
Gata
|