0 0
Rulou de brânză

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
Baza
100 g unt
70 g Schär Universal Mix
1 linguriță gumă de guar
500 ml lapte
50 g brânză cheddar rasă
1 linguriță sare
5 ouă separate
Topping
150 g brânză cheddar rasă
3 felii de șuncă
1 ardei roșu tăiate mărunt
1 legătură pătrunjel

Informații nutriționale

630
Calorii
47.1 g
Grăsime
24.5 g
Carbo
28.7 g
proteine

Rulou de brânză

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Acesta este un preparat perfect pentru iubitorii de brânzeturi! O crustă crocantă de brânză cheddar umplută cu șuncă și pătrunjel!

  • 45 min
  • Servește 4
  • Ușor

Ingrediente

  • Baza

  • Topping

Indicații

Distribuie

Pași

1
Gata

Se topește untul într-o cratiță mică, la foc mediu, adăugând făina cu guma de guar, amestecând și turnând treptat laptele. Se adaugă cașcavalul ras, se asezonează cu sare, amestecând continuu până când se formează un sos omogen. Preîncălziți cuptorul la 180 °C.

2
Gata

Se separă 5 ouă. Folosind un mixer, bateți albușurile până când se formează vârfuri tari. Turnați sosul într-un bol mare și încorporați treptat, cu o spatulă, gălbenușurile și albușurile bătute. Amestecați până când compoziția este omogenă.

3
Gata

Se transferă amestecul într-o tavă mare cu hârtie de copt. Coaceți inițial rulada timp de 20 de minute.

4
Gata

Se scoate din cuptor și se întind următoarele la baza blatului: cașcavalul ras, felii muschi file, ardeiul roșu și pătrunjelul, înfășurând rulada de jos în sus, folosind hârtia de copt pentru a o închide.

5
Gata

Se transferă din nou în tava de copt și se coace pentru încă 5-7 minute, până când brânza se va topi. Se lasă la răcit 10 minute și se folosește un cuțit ascuțit pentru a o tăia în felii.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A top down view of a sliced gluten free flatbread recipe, served on a cutting board
Anterior
Flatbread cu sos Aioli
următoarea
Mix de făină fără gluten de patiserie
A top down view of a sliced gluten free flatbread recipe, served on a cutting board
Anterior
Flatbread cu sos Aioli
următoarea
Mix de făină fără gluten de patiserie