0 0
Turtă dulce

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
Baza
2 ouă
50 g zahăr
150 g miere
150 ml ulei de floarea soarelui
1 linguriță scorțișoară
1/2 nucșoară
500 g făină de patiserie fără gluten
8 g praf de copt
Glazură
180 g zahăr pudră
1 albuș de ou

Informații nutriționale

114
Calorii
3.9 g
Grăsime
18.5 g
Carbo
1.7 g
proteine

Turtă dulce

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Preparată cu grijă pentru a se adapta tuturor cerințelor dietetice, fiecare bucățică din turta dulce oferă un echilibru perfect de arome festive și o textură moale și fragedă.

  • 45 min
  • Servește 40
  • Mediu

Ingrediente

  • Baza

  • Glazură

Indicații

Distribuie

Vom avea nevoie de următoarele ingrediente pentru această rețetă de turtă dulce fără gluten:

Pași

1
Gata

Combinați zahărul, ouăle, uleiul și mierea într-un castron, și după ce toate ingredientele s-au omogenizat, puteți adăuga și condimentele.

2
Gata

Cernați treptat făina și praful de copt. Amestecați bine, apoi răsturnați aluatul pe o suprafață presărată cu făină și frământați până când obțineți un aluat neted și flexibil. Dați-i forma unei bile și înfășurați-l în folie alimentară, apoi puneți-l la frigider pentru 30 de minute.

3
Gata

Între timp, puneți albușul într-un bol și începeți să cerniți treptat zahărul pudră peste el, până când obțineți o consistență cremoasă.

4
Gata

Descoperiți aluatul, împărțiți-l în jumătate și utilizați un sucitor pentru a-l întinde la o grosime de 2 cm. Dați diferite forme aluatului, pe care le veți transfera într-o tavă acoperită cu hârtie de copt, apoi coaceți timp de 10 minute.

5
Gata

Puneți zahărul pudră în mai multe pungi și adăugați colorant alimentar pentru a obține nuanțe diferite. Fii creativ în alegerea formelor pe care le poți da turtelor dulci!

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

Anterior
Rulouri de spanac cu brânză cremoasă
următoarea
Fursecuri fara gluten
Anterior
Rulouri de spanac cu brânză cremoasă
următoarea
Fursecuri fara gluten

Adaugă-ți comentariul