Ingrediente
-
2 lingurițe ulei extra-virgin de măsline
-
800 g carne tocată de vită
-
2 lingurițe sare
-
2 lingurițe piper
-
1 linguriță chimen
-
1 limedoar sucul
-
1/2 ceapătăiate mărunt
-
1 lingură cimbrutăiate mărunt
-
500 g sos de roșii
-
Guacamole
-
1 avocadotăiat cubulețe
-
1/2 ceapătăiate mărunt
-
2 roșiităiate mărunt
-
2 cătei de usturoităiate mărunt
-
1 legătură pătrunjeltăiate mărunt
-
1 linguriță sare
-
1 limedoar sucul
-
Pentru a servi, pe fiecare tortilla (8 în total)
-
5 g unt
-
30 g salată icebergrasă
-
30 g porumb
-
10 g cașcaval ras
-
1 linguriță sos de chilli
-
1/4 lime
Indicații
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
Prăjiți lipiile pe rând în unt, timp de 1 minut pe fiecare parte, apoi transferați-le individual pe mai multe farfurii. Ca și prim strat pentru taco, puneți carnea cu lingura în mijlocul lipiei, apoi acoperiți stratul de carne cu guacamole, salată, un alt strat de carne și guacamole, porumb, cașcaval ras și sos de chilli. Se stoarce 1/4 dintr-o lămâie peste taco, se rulează și se servește. |