0 0
Taco cu guacamole

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
2 lingurițe ulei extra-virgin de măsline
800 g carne tocată de vită
2 lingurițe sare
2 lingurițe piper
1 linguriță chimen
1 lime doar sucul
1/2 ceapă tăiate mărunt
1 lingură cimbru tăiate mărunt
500 g sos de roșii
Guacamole
1 avocado tăiat cubulețe
1/2 ceapă tăiate mărunt
2 roșii tăiate mărunt
2 cătei de usturoi tăiate mărunt
1 legătură pătrunjel tăiate mărunt
1 linguriță sare
1 lime doar sucul
Pentru a servi, pe fiecare tortilla (8 în total)
5 g unt
30 g salată iceberg rasă
30 g porumb
10 g cașcaval ras
1 linguriță sos de chilli
1/4 lime

Informații nutriționale

612 kcal
Calorii
26.7 g
grăsimi
25.9 g
Carbo
66 g
proteine

Taco cu guacamole

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Proaspete și preparate la comandă, cu alegerea ta de carne sau legume, taco-urile noastre sunt acoperite cu salată crocantă, roșii suculente și guacamole cremos făcut în casă. Fiecare înghițitură este plină de delicii, iar guacamole-ul adaugă o textură catifelată care este pur și simplu irezistibilă.

  • 75 min
  • Servește 4
  • Ușor

Ingrediente

  • Guacamole

  • Pentru a servi, pe fiecare tortilla (8 în total)

Indicații

Distribuie

To get started with this gluten free taco recipe, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Se încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu. Adăugați carnea tocată de vită, amestecați o dată și stropiți încă puțin ulei peste carne. Se gătește până când nu mai este roz, se condimentează cu sare, piper și chimion, amestecând constant.

2
Gata

Se stoarce sucul de lime, apoi se adaugă ceapa și cimbrul. Când carnea își schimbă culoarea, adăugați sosul de roșii și gătiți timp de 10-15 minute, până când cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat.

3
Gata

Pentru guacamole, puneți cuburile de avocado într-un bol și zdrobiți-le ușor cu o furculiță. Încorporați restul ingredientelor, combinându-le. Turnați și sucul de lime, adăugând sarea după gust.

4
Gata

Prăjiți lipiile pe rând în unt, timp de 1 minut pe fiecare parte, apoi transferați-le individual pe mai multe farfurii. Ca și prim strat pentru taco, puneți carnea cu lingura în mijlocul lipiei, apoi acoperiți stratul de carne cu guacamole, salată, un alt strat de carne și guacamole, porumb, cașcaval ras și sos de chilli. Se stoarce 1/4 dintr-o lămâie peste taco, se rulează și se servește.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A top down view of 3 types of sushi, served on a plate with soy sauce and an avocado sauce
Anterior
3 Tipuri de Sushi
A front view of some gluten free ricotta gnocchi, topped with bacon and served on a plate
următoarea
Gnocchi cu mazăre
A top down view of 3 types of sushi, served on a plate with soy sauce and an avocado sauce
Anterior
3 Tipuri de Sushi
A front view of some gluten free ricotta gnocchi, topped with bacon and served on a plate
următoarea
Gnocchi cu mazăre

Adaugă-ți comentariul