0 0
Spaghete cu ton

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
450 g spaghete fara gluten
1 linguriță sare
2 linguri ulei extra-virgin de măsline
2 cătei de usturoi tăiate mărunt
1 ceapă roșie tăiate mărunt
360 g cutie de ton mărunțit
8 roșii cherry tăiate pe jumătate
1 lămâie doar sucul
1 linguriță sare
1 linguriță piper
400 g sos pentru paste sos de roșii și busuioc
20 g rucola
câteva frunze de busuioc
50 g parmezan ras

Informații nutriționale

573 kcal
Calorii
14.3 g
grăsimi
63.1 g
Carbo
39.2 g
proteine

Spaghete cu ton

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Spaghetele al dente amestecate cu un sos aromat de roșii și bucăți de ton delicios, un fel de mâncare simplu dar gustos, perfect pentru o seară relaxată acasă sau o cină rapidă.

  • 25 min
  • Servește 4
  • Ușor

Ingrediente

Indicații

Distribuie

To get started with this simple tuna pasta recipe, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Fierbeți pastele într-o oală mare cu apă sărată, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până când acestea sunt al dente. Când pastele sunt gata, păstrați 4 linguri din apa în care au fiert pastele, apoi scurgeți-le.

2
Gata

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie cu fundul gros la foc mediu. Adăugați usturoiul, ceapa roșie și gătiți timp de 2 minute. Apoi, adăugați tonul mărunțit, apa în care au fiert pastele și roșiile cherry. Se stoarce lămâia și se asezonează cu sare și piper. Gătiți timp de 3 minute.

3
Gata

Adăugați pastele în tigaie, apoi imediat și sosul. Se amestecă ușor pentru a combina toate ingredientele. Adăugați rucola și frunzele de busuioc, radeți parmezanul și gătiți-le pentru încă 1 minut. Transferați spaghetele în 4 farfurii și mai radeți parmezan peste ele, după preferințe. Se servesc imediat.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A top down view of a rib
Anterior
Vrabioara de vita cu spanac cremos
A front view of
următoarea
Burger de la zero
A top down view of a rib
Anterior
Vrabioara de vita cu spanac cremos
A front view of
următoarea
Burger de la zero

Adaugă-ți comentariul