0 0
Biluțe de usturoi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
Aluat
60 ml apă călduță
1 lingură zahăr
7 g drojdie uscată sau 1 pliculeț
15 g unt
60 ml lapte
1 linguriță sare
430 g Schar Mix B
1 lingură ulei de floarea soarelui
Topping
70 ml unt topit
1/2 linguriță sare
1/2 legătură mărar tăiate mărunt
4 cătei de usturoi tăiate mărunt

Informații nutriționale

397 kcal
Calorii
15.1 g
grăsimi
61.1 g
Carbo
5.3 g
proteine

Biluțe de usturoi

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Theis fluffy balls are the ultimate snack for any garlic enthusiast. Topped with melted butter and fragrant garlic, they're a flavor explosion in every bite. Serve them warm and watch them disappear!

  • 60 min
  • Servește 6
  • Ușor

Ingrediente

  • Aluat

  • Topping

Indicații

Distribuie

Pentru a începe aceasta reteta de paine cu usturoi fara gluten, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

ingredientele pentru reteta de paine cu usturoi fara gluten
ingredientele pentru reteta de paine cu usturoi fara gluten

Pași

1
Gata

Într-un bol, se amestecă apa călduță și zahărul, se presară drojdia uscată și se lasă 10 minute la fermentat. Se adaugă untul, laptele, sarea și se cerne treptat făina. Se frământă aluatul, se adaugă uleiul și, dacă este necesar, mai multă făină și lapte.

2
Gata

Formați o bilă din aluat, acoperiți-o și lăsați-o la dospit timp de 30 de minute într-un loc călduț.

3
Gata

Într-un alt bol, combinați untul topit cu sarea, mărarul tocat și usturoiul. Amestecați-le, apoi împărțiți aluatul în 16-18 bucăți, modelând fiecare bucată cu palma, până când acestea capătă o formă circulară.

4
Gata

Se scufundă bilele de aluat în amestecul de usturoi și se transferă într-o tavă de pâine, așezându-le pe 1 sau 2 nivele.

5
Gata

Acoperiți tava cu un prosop și lăsați-le să crească timp de 1 oră. Coaceți-le timp de 30 de minute la 170 °C.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

a sliced gluten free homemade bread, on a
Anterior
Pâine tradițională
Gluten Free Bavarian Pretzels ready to be consumed from the plate
următoarea
Covrigi Bavarezi
a sliced gluten free homemade bread, on a
Anterior
Pâine tradițională
Gluten Free Bavarian Pretzels ready to be consumed from the plate
următoarea
Covrigi Bavarezi

Adaugă-ți comentariul