Ingrediente
-
Aluat
-
1 pliculeț drojdie uscată
-
2 lingurițe zahăr
-
200 ml apă călduță
-
250 g Schar Mix B
-
1 linguriță gumă de guar
-
1 linguriță sare
-
1 lingură ulei extra-virgin de măsline
-
Aioli
-
3 lingurițe maioneză
-
1 cățel de usturoi
-
2 lingurițe suc de lămâie
-
1 lingură ulei extra-virgin de măsline
-
1 linguriță sare
-
1 linguriță piper
-
Topping
-
100 g baconfelii
-
8 roșii cherrytăiate pe jumătate
-
1 castravetetăiate mărunt
-
1 ridichietăiate mărunt
-
125 g mozzarella rasă
-
20 g cașcaval cheddar ras
Indicații
To get started with this gluten free flatbread recipe, you’ll need the following ingredients:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Turnați aluatul pe suprafața de lucru ușor tapetată cu făină, frământați-l ușor, adăugând mai multă făină dacă este necesar. Formați o bilă din aluat, care se transferă înapoi în bol și se acoperă cu o folie de plastic, lăsându-se la crescut într-un loc călduț pentru 45-60 de minute, sau până își dublează volumul. |
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|