Ingrediente
-
25 g drojdie proaspătă
-
250 ml lapte călduț
-
500 g Schär Mix C
-
1 lingură gumă de guar
-
75 g zahăr
-
100 g unt topit
-
15 g nuci măcinate
-
15 g gem
-
15 g rahat turcescfeliat
-
1 oubătut
-
Topping
-
30 g ciocolată
-
1 lingură apă
-
1 lingură unt
-
biluțe multicolore
Indicații
To get started with this gluten free croissant recipe, you’ll need the following ingredients:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|
Ungeți cornulețele cu un ou bătut și coaceți-le pentru 25 minute la 220 °C. Se topește ciocolata într-un castron la bain-marie, adăugând apa și untul. Scufundați ușor cornulețele fierbinți în amestec, folosind o lingură pentru a le acoperi complet. Se scot și se răcesc pe un grătar de oțel, presărând opțional fulgii de nucă de cocos și biluțele multicolore peste ele. |