Ingrediente
-
1 linguriță cafea solubilă
-
1 lingură apă fiartă
-
120 g ciocolată neagră
-
1/2 linguriță sare
-
85 g unt
-
100 g zahăr
-
2 ouă
-
90 g nucităiate în sferturi
-
2 ml extract de vanilie
-
115 g Schär Mix C
-
Cremă
-
180 g mascarpone
-
100 g zahăr pudră
-
40 g unt
-
2 ml extract de vanilie
-
1 linguriță scorțișoară
-
Glazură
-
2 lingurițe cafea solubilă
-
1/2 lingură apă fiartă
-
80 g ciocolată
-
20 g unt
-
50 ml friscă lichidă
Indicații
To get started with this gluten free brownie recipe, you’ll need the following ingredients:
Pași
1
Gata
|
Se dizolvă ness-ul într-o lingură de apă clocotită. Se topește ciocolata la bain-marie, apoi se adaugă sarea, untul și zahărul. Se bate, se adaugă ouăle pe rând, sferturile de nuci și esența de vanilie. Se cerne și se încorporează făina, transferând amestecul într-o tavă cu hârtie de copt. Se coace timp de 25 minute la 180 °C. |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|