0 0
Brownie Cappuccino

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
1 linguriță cafea solubilă
1 lingură apă fiartă
120 g ciocolată neagră
1/2 linguriță sare
85 g unt
100 g zahăr
2 ouă
90 g nuci tăiate în sferturi
2 ml extract de vanilie
115 g Schär Mix C
Cremă
180 g mascarpone
100 g zahăr pudră
40 g unt
2 ml extract de vanilie
1 linguriță scorțișoară
Glazură
2 lingurițe cafea solubilă
1/2 lingură apă fiartă
80 g ciocolată
20 g unt
50 ml friscă lichidă

Informații nutriționale

318 kcal
Calorii
20.3 g
grăsimi
30.5 g
Carbo
5.7 g
proteine

Brownie Cappuccino

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Această rețetă reprezintă combinația perfectă între cafea și ciocolată, ideală pentru toți iubitorii acestor arome delicioase!

  • 60 min
  • Servește 5
  • Mediu

Ingrediente

  • Cremă

  • Glazură

Indicații

Distribuie

To get started with this gluten free brownie recipe, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Se dizolvă ness-ul într-o lingură de apă clocotită. Se topește ciocolata la bain-marie, apoi se adaugă sarea, untul și zahărul. Se bate, se adaugă ouăle pe rând, sferturile de nuci și esența de vanilie. Se cerne și se încorporează făina, transferând amestecul într-o tavă cu hârtie de copt. Se coace timp de 25 minute la 180 °C.

2
Gata

Pentru cremă, bateți mascarpone-ul cu zahărul pudră și untul într-un bol, folosind un mixer. Încorporați esența de vanilie și scorțișoara, apoi turnați amestecul peste brownie și nivelați-l. Se lasă la frigider timp de 1 oră.

3
Gata

Pentru glazură, dizolvați ness-ul în jumătate de lingură de apă fierbinte, adăugând-o peste ciocolata la bain-marie. Când ciocolata s-a topit, se adaugă untul, frișca și se bat timp de 1 minut.

4
Gata

Se toarnă crema peste brownie-ul răcit, lăsând-o să se scurgă pe margini. Se lasă la frigider timp de 1 oră.

5
Gata

Cu un cuțit fierbinte, tăiați brownie-ul de 3 ori pe orizontală și de 5 ori pe verticală. Se servește cel mai bine rece.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A front view of a chocolate cake recipe, sliced in half and filled with jam, and topped with icing sugar
Anterior
Chec de ciocolată
A side angle view of a banana ant farm cake, with a slice sitting on a plate and the rest of the cake in the background, ready to be consumed
următoarea
Mușuroi de cârtiță
A front view of a chocolate cake recipe, sliced in half and filled with jam, and topped with icing sugar
Anterior
Chec de ciocolată
A side angle view of a banana ant farm cake, with a slice sitting on a plate and the rest of the cake in the background, ready to be consumed
următoarea
Mușuroi de cârtiță

Adaugă-ți comentariul