0 0
Quesadilla cu carnati

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
50 g unt
3 ciuperci
1 ardei galben
1 ardei roșu
1 morcov tăiate mărunt
300 g cârnați semi-afumați tăiați în felii mici
1 & 1/2 roșii tăiate mărunt
1 & 1/2 linguriță sare
1 & 1/2 linguriță piper
50 g smântână
100 g brânză cheddar
100 g mozzarella
100 g parmezan
100 g cașcaval emmentaler
1 linguriță boia de ardei
5 tortillas
1 linguriță sare
1 linguriță piper
Guacamole
3 avocado
1/2 ceapă tăiate mărunt
2 roșii doar pulpa
2 cătei de usturoi tăiate mărunt
1 legătură pătrunjel tăiate mărunt
1 linguriță sare
1 lime doar sucul

Informații nutriționale

785 kcal
Calorii
56.8 g
grăsimi
68.3 g
Carbo
35.8 g
proteine

Quesadilla cu carnati

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Această clasică reteta mexicană este pregătită cu cârnați, brânză topită și câteva condimente, toate înfășurate într-o lipie moale. Este perfectă pentru micul dejun, prânz sau cină.

  • 40 min
  • Servește 5
  • Mediu

Ingrediente

  • Guacamole

Indicații

Distribuie

Pentru a începe aceasta reteta de quesadilla fara gluten, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Pași

1
Gata

Se topește untul într-o tigaie mare, se adaugă ciupercile, ardeii și morcovul. După 2 minute, adăugați cârnații și roșiile, asezonând cu sare și piper. Se prăjesc timp de 5 minute.

2
Gata

Amestecați smântâna cu cașcavalul, mozzarella, parmezanul și brânza emmental într-un bol. Încorporați amestecul prăjit și asezonați cu sare, piper și paprica. Amestecați cu o lingură de lemn.

3
Gata

Ștergeți tigaia și încălziți-o până se încinge. Adăugați o lipie și întindeți 2-3 linguri din amestec pe jumătate din ea. Pliați jumătatea goală peste cea plină, apăsați încet pentru a închide-o și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte, până când devine crocantă și brânza începe să se topească.

4
Gata

Puneți cuburile de avocado într-un bol puțin adânc. Zdrobiți ușor cu o furculiță. Încorporați ușor restul ingredientelor, combinând totul. Stoarceți sucul de lime, asezonați după gust și serviți imediat cu quesadilla.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A top down view of 3 blue bowls containing an avocado soup
Anterior
Supă de avocado
A top down view of a creamy mushroom soup, topped with gluten free croutons and edible flowers
următoarea
Supă cremă de ciuperci
A top down view of 3 blue bowls containing an avocado soup
Anterior
Supă de avocado
A top down view of a creamy mushroom soup, topped with gluten free croutons and edible flowers
următoarea
Supă cremă de ciuperci

Adaugă-ți comentariul