0 0
Praline

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
400 ml lapte de cocos la conservă
200 g ciocolată neagră
30 g alune de padure tăiate mărunt
2 linguri unt de arahide
50 g pudră de roșcove
50 g fulgi de cocos

Informații nutriționale

177
Calorii
13.9 g
Grăsime
11.8
Carbo
2.7
proteine

Praline

Caracteristici
  • fără gluten
  • vegan
Bucătărie:

Realizate cu grijă și luând în considerare diverse preferințe alimentare, aceste praline oferă o gustare lipsită de vinovăție, potrivită atât pentru cei care adoptă un regim alimentar pe bază de plante, cât și pentru cei cu intoleranță la gluten.

  • 20 min
  • Servește 16
  • Mediu

Ingrediente

Indicații

Distribuie

Pentru aceste praline fără gluten, vom avea nevoie de următoarele ingrediente:

Pași

1
Gata

Turnați laptele de cocos într-o tigaie mică, amestecând timp de 1 minut înainte de a adăuga bucățile de ciocolată neagră.

2
Gata

Amestecați încontinuu până când ciocolata se topește și compoziția devine mai densă. Lăsați amestecul să se răcească.

3
Gata

Amestecați untul de arahide și puneți la frigider timp de 30 de minute.

4
Gata

Utilizați o lingură pentru a forma biluțe, în care mai apoi să inserați câteva bucăți de alune.

5
Gata

Repetați acest proces pentru toate biuțele, apoi treceți-le prin fulgi de cocos și pudră de carob în mod alternativ. Se pot servi imediat.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

Anterior
Scones cu afine
următoarea
Rulouri de spanac cu brânză cremoasă
Anterior
Scones cu afine
următoarea
Rulouri de spanac cu brânză cremoasă

Adaugă-ți comentariul