0 0
Prăjitură tropicală

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
5 ouă
150 g zahăr pudră
2 linguri zahăr vanilinat
150 ml unt topit
150 g Schär Mix C
1 lingură gumă de guar
600 ml lapte
1 lămâie coaja si 1/2 linguriță de suc
225 g mix tropical de fructe ananas, mango si guava
zahăr pudră pentru presărat

Informații nutriționale

383
Calorii
19.1 g
grăsimi
47.3 g
Carbo
7.4 g
proteine

Prăjitură tropicală

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

V-ați dorit vreodată să evadați într-un loc tropical? Această prăjitură delicioasă cu fructe exotice este exact ceea ce aveți nevoie! Făcută cu ananas suculent, mango și guava, această prăjitură este desertul perfect pentru orice ocazie.

  • 75 min
  • Servește 4
  • Ușor

Ingrediente

Indicații

Distribuie

To get started with this quick gluten free dessert, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Se separă 5 ouă, se bat gălbenușurile, zahărul pudră și vanilinat cu un mixer. Adăuga-ți untul topit și încorporați-l la viteză mică. Cerneți făina și guma de guar peste compoziție, amestecând în mod constant. Se adaugă treptat laptele și se amestecă până când obțineți o textură omogenă.

2
Gata

Bateți albușurile într-un castron cu ajutorul unui mixer, până când formează vârfuri lucioase. Adăugați sucul de lămâie. Se toarnă amestecul de fructe într-un robot de bucătărie sau blender și se amestecă până se obține un amestec omogen. Preîncălziți cuptorul la 160 °C.

3
Gata

Cu ajutorul unei spatule încorporați albușurile în amestecul inițial, mixul de fructe și coaja de lămâie.

4
Gata

Se întinde amestecul într-o tavă cu hârtie de copt și se coace pentru 1 oră.

5
Gata

După ce s-a copt, se cerne zahărul pudră peste prăjitură și se taie în 8 pătrate.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

Anterior
Plăcintă banoffee
A top down view of 3 slices of chocolate salami, served on a bed of blended banana combined with a green food colouring
următoarea
Ciocolată reinterpretată
Anterior
Plăcintă banoffee
A top down view of 3 slices of chocolate salami, served on a bed of blended banana combined with a green food colouring
următoarea
Ciocolată reinterpretată

Adaugă-ți comentariul