0 0
Prăjitură cu gem

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
250 g Schär Mix C
1 lingură gumă de guar
160 g zahăr
1 lingură bicarbonat de sodiu
50 ml ulei de floarea soarelui
200 ml apă
400 g gem puteți să folosiți orice aromă
Glazură
100 g zahăr
2 lingurițe cacao
20 ml apă
50 g margarină sau unt vegan

Informații nutriționale

323 kcal
Calorii
8.1 g fat
grăsimi
62.6 g
Carbo
2.1 g
proteine

Prăjitură cu gem

Caracteristici
  • fără gluten
  • vegan
Bucătărie:

Puteți adăuga aroma preferată de gem la acest pandișpan pufos. În plus, este atât de simplu de preparat!

  • 50 min
  • Servește 6
  • Mediu

Ingrediente

  • Glazură

Indicații

Distribuie

Pentru a începe această reteta de prajitura cu gem fara gluten, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Pași

1
Gata

Cerneți făina și guma de guar într-un bol, adăugați zahărul, bicarbonatul de sodiu, uleiul și apa. Se amestecă folosind un mixer și odată ce totul este încorporat, adăugați gemul și amestecați pentru încă un minut.

2
Gata

Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Se toarnă amestecul într-o tavă cu hârtie de copt și se coace timp de 35 de minute.

3
Gata

Pentru glazură, se bat într-o cratiță antiaderentă zahărul, cacaua și apa. Când zahărul s-a dizolvat, adăugați margarina și bateți până când se îngroașă.

4
Gata

Se scoate prăjitura din cuptor și se toarnă glazura peste ea, lăsând-o să se răcească. Se taie în 8-12 bucăți.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A top down view of some Gluten free and vegan squares, on a blue plate, topped with dried fruits, ground walnuts and coconut flakes
Anterior
Cubulețe de post
următoarea
Tort de capsuni
A top down view of some Gluten free and vegan squares, on a blue plate, topped with dried fruits, ground walnuts and coconut flakes
Anterior
Cubulețe de post
următoarea
Tort de capsuni

Adaugă-ți comentariul