0 0
Porridge cu cocos

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
80 g ovăz fără gluten
1/4 linguriță sare
400 ml lapte de cocos
125 g mango, ananas and papaya
1/2 lingură scorțișoară
30 g fulgi de cocos
Topping
20 g fulgi de migdale
20 g afine
20 g nuci măcinate
10 g fulgi de cocos
10 g căpșuni uscate

Informații nutriționale

314 kcal
Calorii
15.8
grăsimi
37.5 g
Carbo
9.5 g
proteine

Porridge cu cocos

Caracteristici
  • fără gluten
  • vegan
Bucătărie:

Începeți dimineata într-un mod delicios cu acest terci. Laptele de cocos ofera o textura fina si un gust tropical. Este de asemenea o sursa excelenta de grasimi sanatoase si nutrienti, fiind o alegere perfecta pentru micul dejun.

  • 15 mins
  • Servește 2
  • Mediu

Ingrediente

  • Topping

Indicații

Distribuie

Pentru a începe aceasta reteta de porridge fara gluten aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Pași

1
Gata

Puneți ovăzul într-o oală de dimensiuni mici, cu sarea și laptele de cocos. Se aduce la punctul de fierbere, apoi dați focul mic și gătiți timp de 8-10 minute, amestecând des. Când compoziția devine groasă și cremoasă, adăugați fructele, scorțișoara și fulgii de nucă de cocos.

2
Gata

Se toarnă amestecul în 2 boluri și se acoperă cu fulgii de migdale, afinele, nucile măcinate, fulgii de cocos și zmeura uscată.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

Anterior
Smoothie de fructe
A top down view of a gluten free veggie burger, topped with onion rings and surronded by tomatoes, a poached egg served on ruccola and a benedict egg topped with Hollandaise sauce
următoarea
Burger vegan, ou poșat & Benedict
Anterior
Smoothie de fructe
A top down view of a gluten free veggie burger, topped with onion rings and surronded by tomatoes, a poached egg served on ruccola and a benedict egg topped with Hollandaise sauce
următoarea
Burger vegan, ou poșat & Benedict

Adaugă-ți comentariul