0 0
Rulouri de primăvară

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
foi de orez Pentru rulat
200 ml apă călduță Pentru a le înmuia
Primul rulou
1 lingură ulei extra-virgin de măsline
300 g piept de pui tăiat cubulețe
1 & 1/2 linguriță sare
1 & 1/2 linguriță piper
1 castravete tăiat julienne
20 g felii de salată iceberg
Al doilea rulou
1 ardei roșu tăiat julienne
ardei galben tăiat julienne
morcov tăiat julienne
1/4 legătură pătrunjel tăiate mărunt
Primul sos
1 avocado
60 g iaurt
120 ml lapte
câteva frunze de pătrunjel
2 cătei de usturoi
1/2 linguriță sare
1 linguriță suc de lime
Al doilea sos
1 lingură sos de soia
1 lingură miere sau sirop de agave, arțar
1/4 linguriță de semințe de ardei roșu
1/2 linguriță suc de lime

Informații nutriționale

176 kcal
Calorii
5.7 g
grăsimi
14.6 g
Carbo
17.7 g
proteine

Rulouri de primăvară

Caracteristici
  • fără gluten
  • vegan
Bucătărie:

Umplute cu o amestecătură colorată de legume proaspete și carne, învelite într-un strat delicat, rulourile noastre de primavara sunt o explozie de arome și texturi.

  • 45 min
  • Servește 4
  • Ușor

Ingrediente

  • Primul rulou

  • Al doilea rulou

  • Primul sos

  • Al doilea sos

Indicații

Distribuie

To get started with the chicken spring rolls, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Se încălzește uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu. Se adaugă puiul, se condimentează cu sare și piper și se prăjește timp de 15-20 de minute.

2
Gata

Se toarnă apa călduță într-un castron și se înmoaie foaia de orez în ea timp de 25-30 de secunde. Așezați foaia pe un prosop umed și, după 30 de secunde, ridicați-o ușor și așezați-o pe suprafața de lucru.

3
Gata

Se așează feliile de castravete, salata iceberg și câteva bucăți de pui în partea de jos și mijloc a foii. Se îndoaie marginile spre interiorul umpluturii și se rulează strâns în sus. Repetați procesul până când rămâneți fără pui.

4
Gata

Pentru cel de-al doilea pachețel, se așează ardeiul roșu și galben, morcovul și pătrunjelul în partea de jos și mijloc a foii. Îndoiți partea de jos a ruloului peste umplutură, apoi îndoiți părțile laterale, rulându-l ușor. Se repetă procedeul pentru a face în jur de 6 rulouri de primăvară, sau până când rămâneți fără legume.

5
Gata

Pentru primul sos, se taie avocado-ul în jurul sâmburelui, răsuciți jumătățile și scoateți fructul cu o lingură într-un robot de bucătărie sau în blender. Turnați iaurtul și laptele, apoi adăugați pătrunjelul și cățeii de usturoi. Se asezonează cu sare și suc de lime și se mixează până se obține o pastă de grosime medie, care se răstoarnă într-un bol.

6
Gata

Pentru al doilea sos, combinați într-un bol mic sosul de soia cu mierea (sau cu siropul de agave/ arțar pentru opțiune vegană), semințele de ardei roșu și sucul de lime.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A front view of a gluten free nut bread, sliced into 6 pieces and served on a plate
Anterior
Chec de post
A side front view of a chicken cordon bleu, served with a mustard sauce and topped with parsley
următoarea
Cordon Bleu
A front view of a gluten free nut bread, sliced into 6 pieces and served on a plate
Anterior
Chec de post
A side front view of a chicken cordon bleu, served with a mustard sauce and topped with parsley
următoarea
Cordon Bleu

Adaugă-ți comentariul