Ingrediente
-
foi de orezPentru rulat
-
200 ml apă călduțăPentru a le înmuia
-
Primul rulou
-
1 lingură ulei extra-virgin de măsline
-
300 g piept de puităiat cubulețe
-
1 & 1/2 linguriță sare
-
1 & 1/2 linguriță piper
-
1 castravetetăiat julienne
-
20 g felii de salată iceberg
-
Al doilea rulou
-
1 ardei roșutăiat julienne
-
ardei galbentăiat julienne
-
morcovtăiat julienne
-
1/4 legătură pătrunjeltăiate mărunt
-
Primul sos
-
1 avocado
-
60 g iaurt
-
120 ml lapte
-
câteva frunze de pătrunjel
-
2 cătei de usturoi
-
1/2 linguriță sare
-
1 linguriță suc de lime
-
Al doilea sos
-
1 lingură sos de soia
-
1 lingură mieresau sirop de agave, arțar
-
1/4 linguriță de semințe de ardei roșu
-
1/2 linguriță suc de lime
Indicații
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
Pentru cel de-al doilea pachețel, se așează ardeiul roșu și galben, morcovul și pătrunjelul în partea de jos și mijloc a foii. Îndoiți partea de jos a ruloului peste umplutură, apoi îndoiți părțile laterale, rulându-l ușor. Se repetă procedeul pentru a face în jur de 6 rulouri de primăvară, sau până când rămâneți fără legume. |
5
Gata
|
Pentru primul sos, se taie avocado-ul în jurul sâmburelui, răsuciți jumătățile și scoateți fructul cu o lingură într-un robot de bucătărie sau în blender. Turnați iaurtul și laptele, apoi adăugați pătrunjelul și cățeii de usturoi. Se asezonează cu sare și suc de lime și se mixează până se obține o pastă de grosime medie, care se răstoarnă într-un bol. |
6
Gata
|