0 0
Pachețele cu brânză

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
150 g brânză de vaci sau brânză ricotta
6 linguri lapte
6 linguri ulei de floarea soarelui
1 linguriță sare
300 g Schär Mix C
100 g amidon de porumb
1 pliculeț praf de copt
1 lingură gumă de guar
Umplutură
150 g brânză de vaci sau brânză ricotta
2 linguri zahăr
1 ou
1 lingură amidon de porumb
1 lingură coajă de lămâie
fructe uscate & stafide

Informații nutriționale

172 kcal
Calorii
7.5 g
grăsimi
21.5 g
Carbo
4.5 g
proteine

Pachețele cu brânză

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Pachețelele noastre sunt făcute cu o crustă fragedă, umplută cu un amestec cremos și de brânză.

  • 55 min
  • Servește 8
  • Mediu

Ingrediente

  • Umplutură

Indicații

Distribuie

To get started with this gluten free mini pies recipe , you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Se combină brânza dulce, laptele, uleiul și sarea într-un bol mic. Cerneți făina, amidonul de porumb, praful de copt și guma de guar într-un bol mare, adăugând treptat compoziția de brânză și amestecând cu o lingură de lemn. Adăugați încă 50 ml de ulei și lapte, dacă este necesar.

2
Gata

Se răstoarnă amestecul pe o suprafață de lucru tapetată cu făină și se frământă timp de aproximativ 10 minute, până se obține un aluat moale și flexibil. Formați o bilă din aluat, pe care trebuie să o transferați înapoi în bol și să o acoperiți cu folie alimentară. Se lasă într-un loc călduț timp de 45 de minute, sau până când își dublează volumul.

3
Gata

Într-un alt castron, se bat brânza dulce, zahărul, oul, amidonul de porumb și coaja de lămâie. Se mai adaugă amidon de porumb dacă vi se pare că amestecul este prea lichid, deoarece ar trebui să fie destul de gros.

4
Gata

Împărțiți aluatul în 4 bucăți și întindeți-le individual până când obțineți o foaie pătrată de 2 mm grosime. Cu ajutorul unui cuțit tăiați aluatul în 4 pătrațele. Se toarnă o lingură de amestec peste fiecare pătrățel, adăugând stafidele sau fructele uscate.

5
Gata

Apucați colțul din stânga sus al pătratului și aduceți-l peste cel din dreapta jos. Presați marginile cu o furculiță pentru a sigila plăcintele. Se ung cu un gălbenuș și se lasă la cuptor timp de 15 minute.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A top down view of some dessert noodles, served on a plate and topped with cranberries and dried fruits
Anterior
Tăiței cu nucă
A top down view of some gluten free condensed milk muffins, topped with white chocolate, almond flakes and dried fruits, and served on a plate decorated with a blue liquid
următoarea
Brioșe cu lapte condensat
A top down view of some dessert noodles, served on a plate and topped with cranberries and dried fruits
Anterior
Tăiței cu nucă
A top down view of some gluten free condensed milk muffins, topped with white chocolate, almond flakes and dried fruits, and served on a plate decorated with a blue liquid
următoarea
Brioșe cu lapte condensat

Adaugă-ți comentariul