Ingrediente
-
800 g piept de pui
-
2 lingurițe sare
-
1 linguriță zahăr
-
ulei de floarea soareluipentru prăjit
-
Prima compoziție
-
240 ml apă
-
45 g amidon de porumb
-
A 2-a compozitie
-
50 g Schar Mix B
-
20 g sare
-
2 lingurițe piper
-
A 3-ea compozitie
-
50 g amidon de porumb
-
75 g Schar Mix B
-
1 linguriță praf de copt
-
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
-
200 ml apă
-
2 ouă bătute
-
Primul sos
-
20 g unt
-
5 g gorgonzola
-
1 linguriță piper
-
2 linguri iaurt
-
Al doilea sos
-
5 linguri iaurt
-
1 linguriță mărar
-
1 linguriță suc de lămâie
-
Al 3-lea sos
-
4 linguri maioneză
-
1 lingură muștar
-
1 lingură ketchup
Indicații
To get started with these homemade gluten free chicken nuggets, you’ll need the following ingredients:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Combinați apa și amidonul de porumb într-un bol. În al doilea bol, amestecați făina cu sarea și piperul. În al treilea bol, amestecați amidonul de porumb, făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. După ce acestea s-au combinat, adăugați apa și ouăle bătute, amestecând până când se îmbină complet. |
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|
Primul sos: se topește untul într-o oală mică și se adaugă gorgonzola, piperul și iaurtul. Opțional, puteți adăuga 1 lingură de agent de îngroșare. Gătiți timp de 1 minut. Al 2-lea sos: Se amestecă iaurtul cu mărarul și sucul de lămâie într-un bol mic. Al 3-lea sos: Se amestecă maioneza, muștarul și ketchup-ul într-un bol mic. |