0 0
Nuggets de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
800 g piept de pui
2 lingurițe sare
1 linguriță zahăr
ulei de floarea soarelui pentru prăjit
Prima compoziție
240 ml apă
45 g amidon de porumb
A 2-a compozitie
50 g Schar Mix B
20 g sare
2 lingurițe piper
A 3-ea compozitie
50 g amidon de porumb
75 g Schar Mix B
1 linguriță praf de copt
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
200 ml apă
2 ouă bătute
Primul sos
20 g unt
5 g gorgonzola
1 linguriță piper
2 linguri iaurt
Al doilea sos
5 linguri iaurt
1 linguriță mărar
1 linguriță suc de lămâie
Al 3-lea sos
4 linguri maioneză
1 lingură muștar
1 lingură ketchup

Informații nutriționale

525 kcal
Calorii
8.1 g
grăsimi
60.1 g
Carbo
48.8 g
proteine

Nuggets de pui

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Aceste nuggets au o crustă crocantă și sunt pregătițe cu multă atenție și pasiune, fiind perfecte pentru o gustare rapidă sau ca aperitiv la o petrecere.

  • 50 min
  • Servește 4
  • Mediu

Ingrediente

  • Prima compoziție

  • A 2-a compozitie

  • A 3-ea compozitie

  • Primul sos

  • Al doilea sos

  • Al 3-lea sos

Indicații

Distribuie

To get started with these homemade gluten free chicken nuggets, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Tăiați pieptul de pui în cubulețe de 2,5 cm și blenduiți-le într-un robot de bucătărie. Se transferă într-un bol, se adaugă sarea și zahărul și se amestecă cu mâinile. Țineți bolul în frigider timp de 10 minute.

2
Gata

Combinați apa și amidonul de porumb într-un bol. În al doilea bol, amestecați făina cu sarea și piperul. În al treilea bol, amestecați amidonul de porumb, făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. După ce acestea s-au combinat, adăugați apa și ouăle bătute, amestecând până când se îmbină complet.

3
Gata

Se încălzește uleiul de floarea-soarelui într-o oală. Formați bile din carnea de pui și treceți-le prin cele trei boluri, în această ordine: cel de amidon de porumb, cel de făină și cel cu ouăle bătute. Ridicați-le cu lingura din ultimul bol și puneți-le ușor în ulei.

4
Gata

Prăjiți-le timp de 5-7 minute sau până când își schimbă culoarea în auriu. Scoateți nuggets- urile din ulei și scurgeți-le pe o farfurie cu hârtie de bucătărie, servindu-le cu unul sau toate dintre cele trei sosuri de mai jos.

5
Gata

Primul sos: se topește untul într-o oală mică și se adaugă gorgonzola, piperul și iaurtul. Opțional, puteți adăuga 1 lingură de agent de îngroșare. Gătiți timp de 1 minut. Al 2-lea sos: Se amestecă iaurtul cu mărarul și sucul de lămâie într-un bol mic. Al 3-lea sos: Se amestecă maioneza, muștarul și ketchup-ul într-un bol mic.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A top down view of a creamy mushroom soup, topped with gluten free croutons and edible flowers
Anterior
Supă cremă de ciuperci
A top down view of 6 zucchini fritters, served on a plate with a bowl of tzatziki sauce
următoarea
Blinele cu zucchini
A top down view of a creamy mushroom soup, topped with gluten free croutons and edible flowers
Anterior
Supă cremă de ciuperci
A top down view of 6 zucchini fritters, served on a plate with a bowl of tzatziki sauce
următoarea
Blinele cu zucchini

Adaugă-ți comentariul