0 0
Felie de lapte

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
170 g Schär Mix C
30 g pudră de roșcove
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
1/4 linguriță gumă de guar
1 pliculeț praf de copt
3 ouă
1/2 linguriță sare
100 g brown sugar
2 ml extract de vanilie
30 ml ulei de floarea soarelui
110 ml lapte
Cremă
150 ml friscă lichidă
90 g zahăr pudră
200 g brânză tartinabilă
200 g ananas blenduit
1 banană blenduit
1 kiwi blenduit
Topping
80 g ciocolată neagră sau ciocolată albă
2 lingurițe friscă lichidă

Informații nutriționale

337 kcal
Calorii
17.3 g
grăsimi
41.3 g
Carbo
6.1 g
proteine

Felie de lapte

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Cu un pandișpan pufos și o umplutură cremoasă de lapte, aceste feliuțe sunt o alegere excelentă pentru o gustare rapidă sau desert. De asemenea, sunt ideale pentru a fi preparate împreună cu copiii sau cu prietenii.

  • 55 min
  • Servește 5
  • Ușor

Ingrediente

  • Cremă

  • Topping

Indicații

Distribuie

Pentru a începe aceast[ reteta de kinder delice fara gluten, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Pași

1
Gata

Se cerne făina, pudra de roșcove, bicarbonatul de sodiu, guma de guar și praful de copt într-un bol. În alt bol, se bat ouăle cu sarea până devin spumoase, apoi se adăugă zahărul brun, esența de vanilie, uleiul de floarea-soarelui și laptele. Se încorporează treptat amestecul de făină. Se transferă într-o tavă de copt de dimensiuni medii și se coace pentru 25 de minute la 170 °C.

2
Gata

Adăugați frișca, zahărul pudră și crema de brânză într-un bol și se bat timp de 30 secunde cu ajutorul unui mixer. Se toarnă fructele blenduite în bol și se bat timp de 1 minut sau până când se combină complet.

3
Gata

Se lasă blatul să se răcească înainte de a-l tăia în două pe verticală. Se întinde un strat uniform de cremă pe fiecare dintre părți cu ajutorul unei spatule de patiserie, apoi puneți-le una peste cealaltă. Se îndepărtează excesul de cremă și se taie prăjitura în 8 bucăți.

4
Gata

Pentru topping, se topește ciocolata albă sau neagră într-o oală mică, turnând frișca. Se toarnă amestecul peste feliile de lapte.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

Gluten Free Easter Cake, with a slice sticking up
Anterior
Pască tradițională de Paște
A top down view of some Gluten free and vegan squares, on a blue plate, topped with dried fruits, ground walnuts and coconut flakes
următoarea
Cubulețe de post
Gluten Free Easter Cake, with a slice sticking up
Anterior
Pască tradițională de Paște
A top down view of some Gluten free and vegan squares, on a blue plate, topped with dried fruits, ground walnuts and coconut flakes
următoarea
Cubulețe de post

Adaugă-ți comentariul