Ingrediente
-
150 ml unt topit
-
225 g zahăr pudră
-
1 pliculeț zahăr vanilinat
-
1 ou
-
75 g migdale măcinate
-
250 g Schär Mix C
-
1 linguriță gumă de guar
-
2 linguri suc de portocală
-
Topping
-
biluțe multicolore
-
20 g fulgi de migdale
-
2 linguri fulgi de cocos
-
zmeură uscată
Indicații
To get started with one of the easiest gluten free holiday desserts, you’ll need the following ingredients:
Pași
1
Gata
|
Într-un castron, se amestecă untul topit, 125 g zahăr pudrat și pliculețul de zahăr vanilinat, până când se obține un amestec spumos. Adăugați oul și amestecați încă 2 minute. Se adaugă treptat migdalele măcinate și se cerne făina și guma de guar. Înfășurați aluatul în folie alimentară și puneți-l în frigider timp de 1 oră. |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
Transferați-i în tăvi de copt și coaceți-i timp de 8-10 minute, până când devin aurii. Se amestecă restul de zahăr pudră cu sucul de portocale, până se formează un strat gros. Se toarnă peste biscuiți și se folosesc oricare dintre următoarele toppinguri: biluțe multicolore, fulgi de migdale și cocos, sau zahăr pudră. |