0 0
Biscuiți de Crăciun

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
150 ml unt topit
225 g zahăr pudră
1 pliculeț zahăr vanilinat
1 ou
75 g migdale măcinate
250 g Schär Mix C
1 linguriță gumă de guar
2 linguri suc de portocală
Topping
biluțe multicolore
20 g fulgi de migdale
2 linguri fulgi de cocos
zmeură uscată

Informații nutriționale

109 kcal
Calorii
5.5 g
grăsimi
14.4 g
Carbo
1.2 g
proteine

Biscuiți de Crăciun

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Această rețetă este perfectă pentru petrecerile de sărbători, întâlnirile de familie sau pentru o seară liniștită lângă șemineu.

  • 40 min
  • Servește 8
  • Ușor

Ingrediente

  • Topping

Indicații

Distribuie

To get started with one of the easiest gluten free holiday desserts, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Într-un castron, se amestecă untul topit, 125 g zahăr pudrat și pliculețul de zahăr vanilinat, până când se obține un amestec spumos. Adăugați oul și amestecați încă 2 minute. Se adaugă treptat migdalele măcinate și se cerne făina și guma de guar. Înfășurați aluatul în folie alimentară și puneți-l în frigider timp de 1 oră.

2
Gata

Așezați hârtia de copt în două tăvi și preîncălziți cuptorul la 220 °C. Folosiți un făcăleț pentru a presa aluatul până la o grosime de 2 mm. Folosiți diferite forme pentru a tăia biscuiții.

3
Gata

Transferați-i în tăvi de copt și coaceți-i timp de 8-10 minute, până când devin aurii. Se amestecă restul de zahăr pudră cu sucul de portocale, până se formează un strat gros. Se toarnă peste biscuiți și se folosesc oricare dintre următoarele toppinguri: biluțe multicolore, fulgi de migdale și cocos, sau zahăr pudră.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

Anterior
Tort de capsuni
A front view of an easy gluten free cheesecake, that is burned on purpose to create a very unique flavour
următoarea
Cheesecake ars
Anterior
Tort de capsuni
A front view of an easy gluten free cheesecake, that is burned on purpose to create a very unique flavour
următoarea
Cheesecake ars

Adaugă-ți comentariul