0 0
Prăjitură cu nucă

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
250 ml ulei de floarea soarelui
250 ml apă minerală
150 g zahăr
coaja unei lămâi netratate
coaja unei portocale netratate
300 g Schär Mix C
1 lingură gumă de guar
1 pliculeț praf de copt
1 linguriță sare
2 linguri cacao
100 g nuci măcinate

Informații nutriționale

423 kcal
Calorii
30 g
grăsimi
38.5 g
Carbo
5.4 g
proteine

Prăjitură cu nucă

Caracteristici
  • fără gluten
  • vegan
Bucătărie:

O prăjitură ușoară și rapidă pentru toți iubitorii de nuci!

  • 55 min
  • Servește 5
  • Mediu

Ingrediente

Indicații

Distribuie

Pentru a începe acest desert vegan si fara gluten, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Pași

1
Gata

Într-un bol mare, combinați uleiul, apa minerală și zahărul, apoi radeți lămâia și portocala. Cerneți făina, guma de guar, praful de copt și sarea.

2
Gata

Este foarte bine dacă amestecul este mai lichid decât cel din imagine. Se toarnă jumătate din el într-o formă cu hârtie de copt. Preîncălziți cuptorul la 180° C.

3
Gata

Se cerne cacaua peste cealaltă jumătate și se încorporează cu ajutorul unei spatule. Se combină cele 2 amestecuri și se presară nucile măcinate peste prăjitură.

4
Gata

Se coace timp de 40 de minute, apoi se taie în 9 bucăți pătrate.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A top down view of 3 slices of chocolate salami, served on a bed of blended banana combined with a green food colouring
Anterior
Ciocolată reinterpretată
A top down view of some dessert noodles, served on a plate and topped with cranberries and dried fruits
următoarea
Tăiței cu nucă
A top down view of 3 slices of chocolate salami, served on a bed of blended banana combined with a green food colouring
Anterior
Ciocolată reinterpretată
A top down view of some dessert noodles, served on a plate and topped with cranberries and dried fruits
următoarea
Tăiței cu nucă

Adaugă-ți comentariul