Ingrediente
-
300 g Schär Mix C
-
120 g zahăr pudră
-
1 linguriță gumă de guar
-
5 g praf de copt
-
5 ml ulei de floarea soarelui
-
2 ml esență de vanilie
-
1/2 linguriță sare
-
1/2 linguriță oțet din cidru de mere
-
250 ml apă minerală
-
Glazură de ciocolată
-
200 g zahăr pudră
-
20 g pudră de roșcove
-
100 ml apă
-
20 ml ulei de floarea soarelui
-
100 g ciocolatăruptă în bucăți
-
Topping
-
200 g fulgi de cocos
-
200 g nuci măcinate
-
zmeură uscată
-
ananas uscat
Indicații
To get started with these gluten free and vegan squares, you’ll need the following ingredients:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|
Pregătiți în 2 farfurii separate fulgii de nucă de cocos și nucile măcinate. Folosiți o lingură pentru a ridica cuburile și a le scufunda în glazură, întorcându-le pe fiecare parte până când sunt complet acoperite. Ridicați-le și treceți-le prin fulgii de cocos sau nucă măcinată. Opțional, se pot pune deasupra zmeură și ananas uscate. |