1 0
Cubulețe de post

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
300 g Schär Mix C
120 g zahăr pudră
1 linguriță gumă de guar
5 g praf de copt
5 ml ulei de floarea soarelui
2 ml esență de vanilie
1/2 linguriță sare
1/2 linguriță oțet din cidru de mere
250 ml apă minerală
Glazură de ciocolată
200 g zahăr pudră
20 g pudră de roșcove
100 ml apă
20 ml ulei de floarea soarelui
100 g ciocolată ruptă în bucăți
Topping
200 g fulgi de cocos
200 g nuci măcinate
zmeură uscată
ananas uscat

Informații nutriționale

162 kcal
Calorii
8.2
grăsimi
20.6 g
Carbo
2.9 g
proteine

Cubulețe de post

Caracteristici
  • fără gluten
  • vegan
Bucătărie:

Realizate cu o bază crocantă de biscuiți cu unt și un topping bogat de ciocolată, aceste pătrățele sunt un desert clasic pe care toată lumea îl va savura cu plăcere.

  • 55 min
  • Servește 8
  • Ușor

Ingrediente

  • Glazură de ciocolată

  • Topping

Indicații

Distribuie

To get started with these gluten free and vegan squares, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Cerneți făina, zahărul pudră, guma de guar și praful de copt într-un bol. Încorporați uleiul de floarea-soarelui, esența de vanilie, sarea, oțetul de mere și apa minerală.

2
Gata

Preîncălziți cuptorul la 180 °C. Folosiți o spatulă pentru a combina toate ingredientele și apoi transferați amestecul într-o formă dreptunghiulară cu hârtie de copt. Introduceți-o la cuptor pentru 30 de minute.

3
Gata

Într-un bol separat se combină zahărul pudră cu pudra de roșcove. Într-o oală de dimensiuni mici, aduceți apa și uleiul la punctul de fierbere și turnați-le în bolul cu pudre, amestecând cu ajutorul unei spatule.

4
Gata

Turnați amestecul înapoi în oală și aruncați bucățile de ciocolată în ea, fierbând amestecul timp de 4-5 minute, până când acesta se îngroașă. Se taie prăjitura de 8 ori pe verticală, se întoarce la 90° și se mai taie de încă 4 ori.

5
Gata

Pregătiți în 2 farfurii separate fulgii de nucă de cocos și nucile măcinate. Folosiți o lingură pentru a ridica cuburile și a le scufunda în glazură, întorcându-le pe fiecare parte până când sunt complet acoperite. Ridicați-le și treceți-le prin fulgii de cocos sau nucă măcinată. Opțional, se pot pune deasupra zmeură și ananas uscate.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A delicious dessert served on a plate and topped with dried fruits
Anterior
Felie de lapte
3 slices of Gluten free Jam Cake stacked on top of each other, with a broken cacao topping that is dripping over the cake
următoarea
Prăjitură cu gem
A delicious dessert served on a plate and topped with dried fruits
Anterior
Felie de lapte
3 slices of Gluten free Jam Cake stacked on top of each other, with a broken cacao topping that is dripping over the cake
următoarea
Prăjitură cu gem

Adaugă-ți comentariul