Ingrediente
-
4 ouă
-
225 g zahăr
-
115 g Schär Mix C
-
1 lingură gumă de guar
-
untpentru uns
-
Cremă
-
6 gălbenușuri de ou
-
100 g zahăr
-
250 g unt
-
2 ml extract de vanilie
-
50 g cacao
Indicații
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
Urmăriți-le în cuptor, iar după doar câteva minute, când devin aurii, scoateți tava pe ușa cuptorului și rulați conurile folosind un obiect ascuțit din lemn sau o cârpă de bucătărie curată, împingând ușor o margine a cercului peste cealaltă, cu o mișcare circulară. Va trebui să faceți acest lucru de îndată ce deschideți ușa cuptorului, altfel cornetele se vor întări. Repetați procesul pentru restul aluatul. |
5
Gata
|
Se separă 6 ouă, bătând gălbenușurile și zahărul într-un bol, folosind un mixer. Într-un bol separat, bateți untul cu mixerul și încorporați treptat gălbenușurile în el. Când acestea sunt combinate complet, se toarnă esența de vanilie și cacaua. Amestecați încă un minut și umpleți fiecare dintre cornete cu cremă. |