Ingrediente
-
1 linguriță cimbru uscat
-
1 &1/2 linguriță sare
-
1 linguriță piper
-
3 piepturi de puiaproximativ 800 g greutate
-
12 felii brânză
-
6-8 felii șuncăbacon sau prosciutto
-
pentru prăjit, ulei de floarea soareluipentru prăjit
-
100 g Schär Universal Mix
-
3 ouăbătut
-
100 g crutoane fără gluten
-
Sos de muștar
-
3 lingurițe unt
-
3 cătei de usturoităiate mărunt
-
3 lingurițe Schär Mix Universal
-
460 g lapte
-
60 g muștar
-
100 g parmezan ras
-
1 linguriță sare
-
1 linguriță piper
Indicații
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
Se încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu. Se pregătesc trei boluri individuale: unul cu făină, unul cu ouăle bătute și unul cu pesmetul. Se trece pieptul rece prin amestecul de făină, apoi se pune ușor în ouăle bătute, acoperind suprafața. Se transferă cu o lingură în bolul cu pesmet și imediat în tigaie. Se gătește timp de 3-4 minute pe fiecare parte, până când își schimbă culoarea în maro-auriu. |
4
Gata
|
|
5
Gata
|