0 0
Cordon Bleu

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
1 linguriță cimbru uscat
1 &1/2 linguriță sare
1 linguriță piper
3 piepturi de pui aproximativ 800 g greutate
12 felii brânză
6-8 felii șuncă bacon sau prosciutto
pentru prăjit, ulei de floarea soarelui pentru prăjit
100 g Schär Universal Mix
3 ouă bătut
100 g crutoane fără gluten
Sos de muștar
3 lingurițe unt
3 cătei de usturoi tăiate mărunt
3 lingurițe Schär Mix Universal
460 g lapte
60 g muștar
100 g parmezan ras
1 linguriță sare
1 linguriță piper

Informații nutriționale

825 kcal
Calorii
19.1 g
grăsimi
43.5 g
Carbo
58.3 g
proteine

Cordon Bleu

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Pieptul de pui este fraged și umplut cu șuncă și brânză topită, apoi este acoperit cu o crustă crocantă de pesmet, astfel încât cordon bleu-ul nostru reprezintă echilibrul perfect între arome și texturi.

  • 30 min
  • Servește 3
  • Mediu

Ingrediente

  • Sos de muștar

Indicații

Distribuie

To get started with this chicken cordon bleu, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Combinați cimbrul cu sarea și piperul într-un bol mic. Se asezonează puiul cu condimentele. Puneți fiecare piept de pui între două folii alimentare și bateți-le cu ajutorul unui făcăleț până când devin plate (1 cm grosime).

2
Gata

Ridicați folia superioară, adăugând 2 felii de brânză ca prim strat, apoi șunca, baconul și alte 2 felii de brânză. Se rulează pieptul de sus în jos, înfășurându-l în folie alimentară și închizând bine marginile. Cele 3 rulouri se pun la frigider timp de 30 de minute.

3
Gata

Se încălzește uleiul într-o tigaie la foc mediu. Se pregătesc trei boluri individuale: unul cu făină, unul cu ouăle bătute și unul cu pesmetul. Se trece pieptul rece prin amestecul de făină, apoi se pune ușor în ouăle bătute, acoperind suprafața. Se transferă cu o lingură în bolul cu pesmet și imediat în tigaie. Se gătește timp de 3-4 minute pe fiecare parte, până când își schimbă culoarea în maro-auriu.

4
Gata

Pentru sos, se topește untul într-o cratiță mică la foc mediu, adăugând usturoiul și făina. Se amestecă timp de 1 minut, apoi se toarnă laptele, amestecând constant. Se adaugă muștarul și parmezanul ras și se asezonează cu sare și piper, amestecând până obțineți un sos cremos.

5
Gata

Tăiați puiul în bucăți de 2,5 cm, peste care puneți sosul. Se servește imediat.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A front view of a 2 chicken spring rolls and 2 vegetable spring rolls, served with a soy sauce and an avocado sauce
Anterior
Rulouri de primăvară
A top down view of a baked trout recipe, served with a yogurt sauce and served on a plate
următoarea
Păstrăv în Vin
A front view of a 2 chicken spring rolls and 2 vegetable spring rolls, served with a soy sauce and an avocado sauce
Anterior
Rulouri de primăvară
A top down view of a baked trout recipe, served with a yogurt sauce and served on a plate
următoarea
Păstrăv în Vin

Adaugă-ți comentariul