0 0
Cheesecake ars

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

4 ouă
600 g brânză tartinabilă
275 g zahăr
300 ml friscă lichidă
2 ml extract de vanilie
40 g Schär Mix C
1 lingură gumă de guar

Informații nutriționale

362 kcal
Calorii
12.8 g
grăsimi
51.9 g
Carbo
10.1 g
proteine

Cheesecake ars

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Acest desert este diferit de orice alt cheesecake pe care l-ați încercat vreodată. Este copt intenționat la o temperatură ridicată, până când crusta devine neagră și caramelizată, oferindu-i astfel o aromă și o textură unică.

  • 70 min
  • Ușor

Ingrediente

Indicații

Distribuie

Pentru a începe aceasta reteta de cheesecake fara gluten, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

Pași

1
Gata

Bateți 2 ouă și crema de brânză într-un bol. Încorporați treptat zahărul și adăugați încă 2 ouă.

2
Gata

Se toarnă frișca și esența de vanilie. Bateți până când se combină, apoi cerneți făina și guma de guar. Preîncălziți cuptorul la 200 °C.

3
Gata

Adăugați 2 hârtii de copt într-o formă detașabilă de tort și se toarnă amestecul, se nivelează și se coace timp de 1 oră.

4
Gata

Înainte de a scoate forma, se lasă la răcit pentru 10 minute, apoi încă câteva minute până se răcește complet.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A close up view of one of the simplest Gluten free holiday desserts, some crackers topped with dried fruits and coconut flakes
Anterior
Biscuiți de Crăciun
A front view of a Gluten Free Marble Cake, topped with icing sugar, sliced strawberries and other types of fruits
următoarea
Chec marmorat
A close up view of one of the simplest Gluten free holiday desserts, some crackers topped with dried fruits and coconut flakes
Anterior
Biscuiți de Crăciun
A front view of a Gluten Free Marble Cake, topped with icing sugar, sliced strawberries and other types of fruits
următoarea
Chec marmorat

Adaugă-ți comentariul