0 0
Chec de post

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
2 cepe tăiate mărunt
2 lingurițe ulei de floarea soarelui
3 cartofi decojiți
20 g Schär Universal Mix
6 cătei de usturoi tăiate mărunt
1 legătură pătrunjel tăiate mărunt
40 g nuci măcinate
100 g ciuperci tăiate mărunt
3 lingurițe sare
3 lingurițe piper

Informații nutriționale

241 kcal
Calorii
8.6 g
Grăsime
37.1 g
Carbo
7 g
proteine

Chec de post

Caracteristici
  • fără gluten
  • vegan
Bucătărie:

Pline cu legume hrănitoare precum nuci, cartofi și ciuperci, aceste mici delicatese sunt perfecte pentru gustări rapide sau ca o adăugare sănătoasă la prânzul tău. Fabricate din ingrediente sănătoase și fără aditivi sau conservanți, te poți bucura de aceste bunătăți fără să-ți faci griji în privința conștiinței. Încearcă-le și spune-ne ce părere ai!

  • 70 min
  • Servește 4
  • Ușor

Ingrediente

Indicații

Distribuie

To get started with this gluten free nut bread, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Se călește ceapa în ulei la foc mediu, până când se caramelizează și devine aurie.

2
Gata

Răzuiți cartofii într-un bol mare, apoi adăugați ceapa, făina, cățeii de usturoi, pătrunjelul, nucile măcinate, ciupercile și condimentați cu sare și piper.

3
Gata

Pregătiți cuptorul la 180 °C. Amestecați totul cu o lingură de lemn și gustați pentru a asezona.

4
Gata

Se transferă amestecul într-o tavă de pâine cu hârtie de copt și se nivelează. Se coace timp de 1 oră sau doar până când o scobitoare introdusă în mijloc iese cu doar câteva firimituri umede atașate de ea.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A front upper view
Anterior
Chipsuri cu Sos de Iaurt
A front view of a 2 chicken spring rolls and 2 vegetable spring rolls, served with a soy sauce and an avocado sauce
următoarea
Rulouri de primăvară
A front upper view
Anterior
Chipsuri cu Sos de Iaurt
A front view of a 2 chicken spring rolls and 2 vegetable spring rolls, served with a soy sauce and an avocado sauce
următoarea
Rulouri de primăvară