0 0
Prăjitură cu cremă de lapte

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
Aluat
150 g Schär Mix C
30 g pudră de roșcove
6 ouă
1/2 linguriță sare
180 g zahăr
2 ml extract de lămâie
50 ml ulei de floarea soarelui
1 linguriță gumă de guar
Cremă
200 g ciocolată albă
500 g friscă lichidă
250 g mascarpone
200 ml condensed milk
2 ml extract de migdale
Topping
zmeură uscată
bănuți de ciocolată albă
biluțe multicolore

Informații nutriționale

518
Calorii
30.6 g
Grăsime
51.6 g
carbohidrați
12.1 g
proteine

Prăjitură cu cremă de lapte

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Această prăjitură cu ciocolată albă și lapte condensat reprezintă echilibrul perfect între moale și cremos. În plus, este ușor de pregătit și are un aspect impresionant!

  • 60 min
  • Servește 6
  • Ușor

Ingrediente

  • Aluat

  • Cremă

  • Topping

Indicații

Distribuie

To get started with this homemade gluten free brownies, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Se combină făina de patiserie cu pudra de roșcove într-un bol mic. Într-un alt bol, bateți ouăle și sarea, cu ajutorul unui mixer. Adăugați treptat zahărul, esența de lămâie, uleiul și cerneți amestecul de făină și guma de guar, amestecând bine.

2
Gata

Se transferă amestecul într-o tavă cu hârtie de copt și se coace timp de 25 de minute la 170 °C. Se topește ciocolata la microunde timp de 1 minut. Se toarnă frișca într-un castron și se bate la viteză mare, până când se formează vârfuri lucioase și tari.

3
Gata

Într-un bol se combină brânza mascarpone, laptele condensat și esența de migdale, mixând la viteză mică. Adăugați ciocolata topită, apoi treptat frișca bătută, amestecând cu un tel.

4
Gata

Lăsați blatul să se răcească înainte de a folosi un cuțit pentru a-l tăia orizontal. Ridicați straturile superioare, întindeți jumătate din cremă pe bază, apoi puneți la loc al doilea strat și întindeți restul de cremă rămasă deasupra.

5
Gata

Se taie prăjitura de 3 ori pe orizontală, apoi de 4 ori pe verticală. Acoperiți cu zmeură uscată, cipsuri de ciocolată albă sau biluțe multicolore. De preferat să se servească rece.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

Gluten Free Gingerbread sitting on a plate, surronded by dried fruits
Anterior
Turtă dulce
Gluten Free Kurtos Kalacs sat on a plate, topped with ground walnuts and honey
următoarea
Kurtos Kalacs
Gluten Free Gingerbread sitting on a plate, surronded by dried fruits
Anterior
Turtă dulce
Gluten Free Kurtos Kalacs sat on a plate, topped with ground walnuts and honey
următoarea
Kurtos Kalacs