https://thegfrecipesapi.go.ro
  • Home
  • Categorii
  • Articles
  • Gluten Advisor
  • Contacteaza
  • Română
    • English
    • Français
    • Deutsch
    • Italiano
    • Español
    • Türkçe
  • Home
  • Categorii
  • Articles
  • Gluten Advisor
  • Contacteaza
  • Română
    • English
    • Français
    • Deutsch
    • Italiano
    • Español
    • Türkçe
  • Home
  • Ingredient: unt

Ingredient: unt

Distribuie

Cornulețe

Cooking Time: 60 min
Dacă sunteți un iubitor al patiseriei franceze, nu trebuie să ratați mini-croissant-urile noastre! Aceste mici delicii sunt pline de arome, de la straturile lor fragede până la gustul lor untos.
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Distribuie

Poale-n brâu

Cooking Time: 75 min
Încă o rețetă clasică românească, care nu dezamăgește niciodată! Extraordinară!
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Distribuie

Chec marmorat

Cooking Time: 65 min
Cine spune că marmura este doar pentru blaturile de bucătărie? În combinația de cacao și aluat pufos se ascunde o adevărată capodoperă.
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Distribuie

Tort de capsuni

Cooking Time: 45 min
Preparat cu căpșuni proaspete și un blat ușor și pufos, acest desert este la fel de aspectuos pe cât este de gustos!
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Distribuie

Eclere de vanilie

Cooking Time: 75 min
Aceste eclere cu înveliș pufos au fost umplute cu o cremă absolut delicioasă de vanilie. În plus, arată atât de bine în farfurie, încât veți dori să le fotografiați, apoi...
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Distribuie

Kurtos Kalacs

Cooking Time: 45 min
Cunoscut și sub numele de cozonac secuiesc este făcut prin înfășurarea aluatului în jurul unui cilindru și copt până când devine auriu. Rezultatul fiind o crustă crocantă și caramelizată, cu...
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Distribuie

Conuri de ciocolată

Cooking Time: 75 min
Sunt perfecte pentru a fi servite la o petrecere sau ca și gustare. Sunt ușor de făcut, le puteți încerca și cu alte arome sau toppinguri pentru a crea conul...
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Distribuie

Covrigi Bavarezi

Cooking Time: 50 min
Acesți covrigi pufoși sunt un element de bază al bucătăriei germane fiind iubiți de toată lumea. Bucurați-vă de ei alături de o bere rece sau cu sosul dvs. preferat pentru...
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Distribuie

Biluțe de usturoi

Cooking Time: 60 min
Aceste biluțe cu usturoi sunt gustarea perfectă pentru orice persoană care iubește usturoiul, fiind o explozie de arome la fiecare înghițitură. Serviți-le calde și urmăriți cum dispar de pe farfurie!
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Distribuie

Turte

Cooking Time: 50 min
Sunt perfecte pentru mic-dejun, prânz sau chiar ca și gustare. Sunt ușor de făcut, puteți să le ungeți cu unt, gem sau brânza tartinabilă. În plus, se pot congela foarte...
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Previous Entries
Radu Vasile, award winning author of the blog.

Salut, sunt Radu și am boala celiacă de când aveam 3 ani. A încetinit puțin creșterea mea, dar mi-a aprins, de asemenea, o pasiune pentru a ajuta alții. Scopul meu principal este să îmbunătățesc viața persoanelor cu boala celiacă și intoleranța la gluten. Spre sfârșitul anului 2020, am realizat că pot împărtăși cunoștințele și experiențele mele cu oricine avea nevoie de ele. A fost atunci când blogul meu a devenit foarte popular și a devenit cel mai mare blog fără gluten din țara mea.

Categories

Articole

Articole

Cină

Cină

Mic dejun

Mic dejun

Pâine și chifle

Pâine și chifle

Patiserie

Patiserie

Prânz

Prânz

Socials

  • Politica de confidențialitate
  • Termeni și condiții
  • Exonerare de răspundere
  • English (Engleză)
  • Français (Franceză)
  • Deutsch (Germană)
  • Italiano (Italiană)
  • Română
  • Español (Spaniolă)
  • Türkçe (Turcă)