https://thegfrecipesapi.go.ro
  • Home
  • Categorii
  • Articles
  • Gluten Advisor
  • Contacteaza
  • Română
    • English
    • Français
    • Deutsch
    • Italiano
    • Español
    • Türkçe
  • Home
  • Categorii
  • Articles
  • Gluten Advisor
  • Contacteaza
  • Română
    • English
    • Français
    • Deutsch
    • Italiano
    • Español
    • Türkçe
  • Home
  • Cuisine: Italia

Cuisine: Italia

Descoperă rețetele fără gluten din bucătăria italiană pentru un stil de viață sănătos și plin de gust, ușor de pregătit.

Distribuie

Flatbread cu sos Aioli

Cooking Time: 45 min
Preparată cu ierburi proaspete și un sos cremos și usturos de aioli, aceast flatbread vă va satisface papilele gustative.Crocantă la exterior, pufoasă la interior și combinată perfect cu sosul aromat...
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Distribuie

Gnocchi cu mazăre

Cooking Time: 35 min
Gnocchi-ul este un preparat tradițional din bucătăria italiană și poate fi servit în multe moduri diferite. Pare să fie o alegere excelentă pentru o cină cu prietenii sau o masă...
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Distribuie

Spaghete cu ton

Cooking Time: 25 min
Spaghetele al dente amestecate cu un sos aromat de roșii și bucăți de ton delicios, un fel de mâncare simplu dar gustos, perfect pentru o seară relaxantă acasă sau o...
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Distribuie

Felie de lapte

Cooking Time: 55 min
Cu un pandișpan pufos și o umplutură cremoasă de lapte, aceste feliuțe sunt o alegere excelentă pentru o gustare rapidă sau desert. De asemenea, sunt ideale pentru a fi preparate...
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Distribuie

Bomboane cu Cocos

Cooking Time: 20 min
Cu fulgi de cocos și migdale măcinate, preparate cu grijă și aromate subtil cu vanilie, aceste biluțe delicioase sunt comparabile cu celebrele bomboane Raffaello, însă cu un gust chiar mai...
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Distribuie

Chifle cu măsline

Cooking Time: 50 min
Cu o textură moale, pufoasă și o explozie de arome de la măslinele sărate, acestea sunt perfecte pentru orice ocazie. În plus, sunt ușor de făcut și arată magnific pe...
martie 5, 2023
Citește mai mult
Comentează
Radu Vasile, award winning author of the blog.

Salut, sunt Radu și am boala celiacă de când aveam 3 ani. A încetinit puțin creșterea mea, dar mi-a aprins, de asemenea, o pasiune pentru a ajuta alții. Scopul meu principal este să îmbunătățesc viața persoanelor cu boala celiacă și intoleranța la gluten. Spre sfârșitul anului 2020, am realizat că pot împărtăși cunoștințele și experiențele mele cu oricine avea nevoie de ele. A fost atunci când blogul meu a devenit foarte popular și a devenit cel mai mare blog fără gluten din țara mea.

Categories

Articole

Articole

Cină

Cină

Mic dejun

Mic dejun

Pâine și chifle

Pâine și chifle

Patiserie

Patiserie

Prânz

Prânz

Socials

  • Politica de confidențialitate
  • Termeni și condiții
  • Exonerare de răspundere
  • English (Engleză)
  • Français (Franceză)
  • Deutsch (Germană)
  • Italiano (Italiană)
  • Română
  • Español (Spaniolă)
  • Türkçe (Turcă)