Ingrediente
-
175 g sfeclătăiat cubulețe
-
175 g morcovităiat cubulețe
-
50 g fasole albă fiartă
-
2 linguri semințe de susan
-
4 cătei de usturoităiate mărunt
-
50 g caju
-
100 g quinoa
-
2 linguri oțet din cidru de mere
-
2 linguri ulei de măsline
-
1/2 legătură pătrunjeltăiate mărunt
-
1 linguriță sare
-
1 linguriță piper
Indicații
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
Împărțiți pătrunjelul tocat între două farfurii, asezonându-le cu sare și piper și amestecând ușor. Umeziți-vă mâinile și formați 8 bile din fiecare amestec, aliniându-le pe o tavă cu hârtie de copt. Coaceți-le timp de 20 de minute la 180 °C, lăsându-le să se răcească câteva minute înainte de a le servi. |