Ingrediente
-
5 ouă
-
200 g zahăr
-
1/2 linguriță sare
-
40 g pudră de roșcove
-
40 ml ulei de floarea soarelui
-
125 g Schär Mix C
-
1/2 lingură gumă de guar
-
Cremă
-
250 ml friscă lichidă
-
500 g mascarpone
-
2 ml extract de vanilie
-
150 g zahăr pudră
-
100 g ciocolatărasă
-
3 bananetăiate în două pe orizontală
Indicații
Pentru a începe aceasta reteta de musuroi de cartita fara gluten, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|
Scoateți forma de tort și lăsați blatul să se răcească timp de 5 minute înainte de a pune o farfurie de 19 cm deasupra acestuia. Se taie cu un cuțit în jurul farfuriei, la o adâncime de 3 cm. Se scoate cu lingura mijlocul blatului și se transferă într-un bol. Așezați bananele în gaură și acoperiți- o cu cremă, dându-i forma unei cupole. |
5
Gata
|