Ingrediente
-
150 g brânză de vacisau brânză ricotta
-
6 linguri lapte
-
6 linguri ulei de floarea soarelui
-
1 linguriță sare
-
300 g Schär Mix C
-
100 g amidon de porumb
-
1 pliculeț praf de copt
-
1 lingură gumă de guar
-
Umplutură
-
150 g brânză de vacisau brânză ricotta
-
2 linguri zahăr
-
1 ou
-
1 lingură amidon de porumb
-
1 lingură coajă de lămâie
-
fructe uscate & stafide
Indicații
To get started with this gluten free mini pies recipe , you’ll need the following ingredients:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Se răstoarnă amestecul pe o suprafață de lucru tapetată cu făină și se frământă timp de aproximativ 10 minute, până se obține un aluat moale și flexibil. Formați o bilă din aluat, pe care trebuie să o transferați înapoi în bol și să o acoperiți cu folie alimentară. Se lasă într-un loc călduț timp de 45 de minute, sau până când își dublează volumul. |
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|