Ingrediente
-
100 g Schär Mix C
-
1 lingură gumă de guar
-
80 g amidon de porumb
-
1 pliculeț praf de copt
-
80 g zahăr
-
1 pliculeț zahăr vanilinat
-
120 g unt
-
4 ouă
-
Topping
-
250 g căpșunităiate mărunt
-
50 g zahăr
-
1 linguriță amidon de porumb
-
1 pliculeț gelatină
-
4 linguri apă
-
200 g smântână
-
Pentru decorat
-
125 g mix de fructe congelate
-
1 pliculeț gelatină
-
2 linguri frișcă lichidă
-
400 g smântână
-
1 lingură zahăr
-
12 căpșunităiate pe jumătate
-
frișcă la tub
-
rasa, ciocolată
Indicații
To get started with this gluten free strawberry cake recipe, you’ll need the following ingredients:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Turnați amestecul într-o formă de tort cu bază detașabilă și puneți o hârtie de copt în ea. Se coace timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă în mijloc iese curată, fără aluat prins de ea. Între timp, adăugați căpșunile tocate și zahărul într-o oală mică la foc mediu, fierbeți pentru câteva minute, înainte de a adăuga amidonul de porumb, gelatina și apa. |
3
Gata
|
Se amestecă constant timp de 3-4 minute, se oprește focul și se lasă în repaus timp de 5 minute, apoi se adaugă smântâna în amestec. Când blatul s-a răcit, se taie pe jumătate pe orizontală. Se amestecă fructele cu gelatina și smântâna lichidă într-o oală mică, la foc mediu, amestecând constant până când gelatina s-a dizolvat. |
4
Gata
|
|
5
Gata
|