Ingrediente
-
170 g Schär Mix C
-
30 g pudră de roșcove
-
1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
-
1/4 linguriță gumă de guar
-
1 pliculeț praf de copt
-
3 ouă
-
1/2 linguriță sare
-
100 g brown sugar
-
2 ml extract de vanilie
-
30 ml ulei de floarea soarelui
-
110 ml lapte
-
Cremă
-
150 ml friscă lichidă
-
90 g zahăr pudră
-
200 g brânză tartinabilă
-
200 g ananasblenduit
-
1 bananăblenduit
-
1 kiwiblenduit
-
Topping
-
80 g ciocolată neagrăsau ciocolată albă
-
2 lingurițe friscă lichidă
Indicații
Pentru a începe aceast[ reteta de kinder delice fara gluten, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
Pași
1
Gata
|
Se cerne făina, pudra de roșcove, bicarbonatul de sodiu, guma de guar și praful de copt într-un bol. În alt bol, se bat ouăle cu sarea până devin spumoase, apoi se adăugă zahărul brun, esența de vanilie, uleiul de floarea-soarelui și laptele. Se încorporează treptat amestecul de făină. Se transferă într-o tavă de copt de dimensiuni medii și se coace pentru 25 de minute la 170 °C. |
2
Gata
|
|
3
Gata
|
|
4
Gata
|