Ingrediente
-
20 g drojdie proaspătă
-
40 g zahăr
-
200 ml apă călduță
-
250 g Schär Mix C
-
16 g zahăr vanilinat
-
1 lămâiedoar zestul
-
1/2 linguriță sare
-
50 g mălai
-
1 lingură gumă de guar
-
2 linguri ulei de floarea soareluiplus extra pentru prăjit
-
Topping
-
40 g zahăr pudră
-
zmeură uscată
-
căpșuni uscate
-
coacăze negre uscate
-
ananas uscat
Indicații
To get started with those gluten free & vegan donuts, you’ll need the following ingredients:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Frământați aluatul cu mâinile și transferați-l pe o suprafață ușor tapetată cu făină. Se toarnă încă o lingură de ulei peste aluat, dacă este necesar. Formați o bilă și puneți-o într-un bol pe care trebuie să-l acoperiți cu folie alimentară și să-l lăsați într-un loc călduț timp de 1 oră sau până când își dublează volumul. |
3
Gata
|
|
4
Gata
|
|
5
Gata
|