Ingrediente
-
450 g spaghete fara gluten
-
1 linguriță sare
-
2 linguri ulei extra-virgin de măsline
-
2 cătei de usturoităiate mărunt
-
1 ceapă roșietăiate mărunt
-
360 g cutie de ton mărunțit
-
8 roșii cherrytăiate pe jumătate
-
1 lămâiedoar sucul
-
1 linguriță sare
-
1 linguriță piper
-
400 g sos pentru pastesos de roșii și busuioc
-
20 g rucola
-
câteva frunze de busuioc
-
50 g parmezan ras
Indicații
To get started with this simple tuna pasta recipe, you’ll need the following ingredients:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
|
3
Gata
|
Adăugați pastele în tigaie, apoi imediat și sosul. Se amestecă ușor pentru a combina toate ingredientele. Adăugați rucola și frunzele de busuioc, radeți parmezanul și gătiți-le pentru încă 1 minut. Transferați spaghetele în 4 farfurii și mai radeți parmezan peste ele, după preferințe. Se servesc imediat. |