0 0
3 Tipuri de Sushi

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
foi de nori
sos de soia pentru servit
Orez
500 g orez de sushi
2 linguri oțet din orez
1 lingură sare
Rulou de somon
50 g brânză tartinabilă
1/2 avocado
100 g feli de somon afumat
Rulou vegan
1 morcov
1/2 castravete
1/2 avocado
1/2 ardei roșu
Rulou de fructe
2 linguri semințe de susan
2 căpșuni
1/4 mango
1 kiwi
Sos
20 g maioneză
1 linguriță sos de ardei iute
1 linguriță usturoi granulat
1 linguriță suc de lime

Informații nutriționale

702 kcal
Calorii
43.4 g
grăsimi
48.7 g
Carbo
24.9 g
proteine

3 Tipuri de Sushi

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Cu trei tipuri de sushi pregătite cu măiestrie, această masă este pregătită să îți ofere o aventură culinară fără precedent. Sushi-ul nostru este preparat cu cele mai proaspete ingrediente și o atenție deosebită acordată detaliilor, astfel încât să poți savura fiecare mușcătură. Ai de ales între sushi cu somon suculent, sushi cu legume proaspete și sushi cu fructe dulci, fiecare fiind o alegere perfectă pentru o cină ușoară și delicioasă.

  • 60 min
  • Servește 4
  • Mediu

Ingrediente

  • Orez

  • Rulou de somon

  • Rulou vegan

  • Rulou de fructe

  • Sos

Indicații

Distribuie

To get started with this gluten free sushi recipe, you’ll need the following ingredients:

Pași

1
Gata

Se fierbe orezul pentru sushi conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se toarnă oțetul de orez și sarea peste el. Se acoperă și se lasă în repaus pentru 20 minute, apoi se taie fructele și legumele în felii. Se taie în două, se scoate sâmburele și se decojește avocadoul, feliindu-l subțire.

2
Gata

Așezați o foaie de nori pe un covoraș de sushi. Umeziți-vă degetele în apă rece, apoi întindeți o bilă de orez pe foaie. Întoarceți foaia pe partea lucioasă, întindeți crema de brânză pe mijloc, așezând somonul și feliile de avocado peste ea. Folosind covorașul ca și ajutor, începeți să rulați sushi-ul, asigurându-vă că umplutura nu iese din rulou. Apăsați ușor când îl rulați, dar nu striviți umplutura. Când l-ați rulat aproape complet, umeziți capătul ruloului pentru ca aceasta să se lipească atunci când va fi complet rulat. Se întinde și se așază crema de brânză rămasă, punând somonul deasupra. Așezați o folie alimentară peste rulou, tăiați capetele, apoi, cu un cuțit umed fiecare rulou în 6 bucăți de dimensiuni egale.

3
Gata

Se taie julienne morcovul, castravetele, avocadoul și ardeiul roșu. Umeziți-vă degetele și întindeți o bilă de orez pe foaia de nori, apoi așezați toate legumele și avocadoul în mijlocul acesteia, pe orizontală. Repetați procesul de mai sus pentru a rula restul de rulouri.

4
Gata

Prăjiți semințele de susan într-o tigaie la foc mic, timp de 3 minute, până când devin aurii, având un gust de nucă. Tăiați julienne căpșunile, mangoul și kiwi-ul, tăind foaia de nori în două. Întindeți orezul pe foaie, presăra-ți câteva semințe de susan și întoarceți-l. Așezați fructele în mijlocul foii și rulați-o, repetând procesul de mai sus.

5
Gata

Răciți toate rulourile până la momentul servirii. Pentru sos, se amestecă maioneza cu sosul iute, usturoiul granulat și sucul de lime. Serviți rulourile cu acesta și sos de soia.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

A front view of
Anterior
Burger de la zero
An overhead view of a Gluten free Taco recipe, served on a plate and held together with a toothpick.
următoarea
Taco cu guacamole
A front view of
Anterior
Burger de la zero
An overhead view of a Gluten free Taco recipe, served on a plate and held together with a toothpick.
următoarea
Taco cu guacamole

Adaugă-ți comentariul