Ingrediente
-
foi de nori
-
sos de soiapentru servit
-
Orez
-
500 g orez de sushi
-
2 linguri oțet din orez
-
1 lingură sare
-
Rulou de somon
-
50 g brânză tartinabilă
-
1/2 avocado
-
100 g feli de somon afumat
-
Rulou vegan
-
1 morcov
-
1/2 castravete
-
1/2 avocado
-
1/2 ardei roșu
-
Rulou de fructe
-
2 linguri semințe de susan
-
2 căpșuni
-
1/4 mango
-
1 kiwi
-
Sos
-
20 g maioneză
-
1 linguriță sos de ardei iute
-
1 linguriță usturoi granulat
-
1 linguriță suc de lime
Indicații
To get started with this gluten free sushi recipe, you’ll need the following ingredients:
Pași
1
Gata
|
|
2
Gata
|
Așezați o foaie de nori pe un covoraș de sushi. Umeziți-vă degetele în apă rece, apoi întindeți o bilă de orez pe foaie. Întoarceți foaia pe partea lucioasă, întindeți crema de brânză pe mijloc, așezând somonul și feliile de avocado peste ea. Folosind covorașul ca și ajutor, începeți să rulați sushi-ul, asigurându-vă că umplutura nu iese din rulou. Apăsați ușor când îl rulați, dar nu striviți umplutura. Când l-ați rulat aproape complet, umeziți capătul ruloului pentru ca aceasta să se lipească atunci când va fi complet rulat. Se întinde și se așază crema de brânză rămasă, punând somonul deasupra. Așezați o folie alimentară peste rulou, tăiați capetele, apoi, cu un cuțit umed fiecare rulou în 6 bucăți de dimensiuni egale. |
3
Gata
|
|
4
Gata
|
Prăjiți semințele de susan într-o tigaie la foc mic, timp de 3 minute, până când devin aurii, având un gust de nucă. Tăiați julienne căpșunile, mangoul și kiwi-ul, tăind foaia de nori în două. Întindeți orezul pe foaie, presăra-ți câteva semințe de susan și întoarceți-l. Așezați fructele în mijlocul foii și rulați-o, repetând procesul de mai sus. |
5
Gata
|