0 0
Fursecuri fara gluten

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

Ajustați porțiile:
3 banane
90 g fulgi de ovăz
2 linguri unt de arahide plus extra pentru decorat
50 g fulgi de cocos
1 linguriță pudră de roșcove
1 linguriță scorțisoară măcinată
50 g merișoare
50 g zmeură
20 g ciocolată neagră optional
zmeură uscată Pentru decorat

Informații nutriționale

194
Calorii
7.7 g
Grăsime
28.7 g
Carbohidrați
4.7 g
proteine

Fursecuri fara gluten

Caracteristici
  • fără gluten
Bucătărie:

Bucurați-vă de o gustare natural fără gluten, satisfăcătoare, care nu este doar delicioasă, ci și satisface obiectivele voastre nutriționale!

  • 45
  • Servește 6
  • Mediu

Ingrediente

Indicații

Distribuie

O să avem nevoie de următoarele ingrediente pentru aceste fursecuri cu ovăz:

Pași

1
Gata

Pasați fulgii de ovăz într-un robot de bucătărie până când se obține o textură fină. Alternativ, puteți folosi făină de ovăz.

2
Gata

Într-un bol, zdrobiți bananele cu o furculiță până obțineți un piureu. Adăugați făina de ovăz, amestecați, apoi adăugați untul de arahide, fulgii de cocos, condimentele și fructele.

3
Gata

Așezați o tavă cu hârtie de copt și preîncălziți cuptorul la 180°C. Udați-vă mâinile și începeți să modelați biscuiții. Așezați câteva bucăți de ciocolată deasupra lor.

4
Gata

Coaceți timp de 25 de minute, apoi, folosind o lingură, întindeți ciocolata topită deasupra lor. Opțional, adăugați zmeură uscată și unt de arahide.

Radu Vasile

Celiac profesionist încă de la vârsta de 3 ani și creator al blogului "Rețete Fără Gluten".

Anterior
Turtă dulce
următoarea
Mucenici Moldovenești
Anterior
Turtă dulce
următoarea
Mucenici Moldovenești

Adaugă-ți comentariul